Nejste přihlášen/a.
Notebook Asus je starý 3 roky, minimálně přenášený, nepoškrábaný. Disponuje HW tlačítkem pro rychlé spuštění (cca 10s) samostatného ořezaného operačního systému pro rychlý přístup k webu, Skype, hudbě, fotografiím apod. Grafická karta zvládá bez problémů hry jako Far Cry, Half-Life 2 nebo Crysis (tu se sníženými detaily). Na baterii vydrží hodinu a tři čtvrtě.
Procesor: dvoujádrový AMD® AthlonTM 64 x2 Dual Core QL60 (1,9 GHz, 1M L2 cache, FSB 667MHz) displej: širokoúhlý 15.4" WXGA (1280x800) ColorShine (lesklý) chipset: AMD M780G systémová paměť: 3GB (2048 + 1024MB) DDRII 800MHz, možnost rozšíření až na 4GB pevný disk: 250GB SATA, otáčky 5400rpm optická mechanika: SuperMulti DVDRW DL (podporaDVD-RAM) síťová karta WLAN b/g + LAN 10/100, BlueTooth, modem 56kb/s grafika: ATI Mobility™ Radeon® HD 3200, sdílená 512 MB ukazovací zařízení: TouchPad rozhraní: 1x VGA 1x sluchátka 1x mikrofon 1xRJ-45 1xRJ-11 CMOS kamera 1.3M s rotací 240° čtečka karet 8v1 (MMC/SD/Mini-DS/XD/MS/MS Pro/MS-Duo/MS Pro-Duo) 4xUSB 2.0 Express card slot.
Nakolik byste ho dnes ocenili? Děkuji.
Hmm, to moc není no... ale čekal jsem to. Subjektivně se mi to zdá až málo - kupoval jsem ho s cenou přes 12 tisíc a skutečně se k němu choval "hezky"
Jenže práveže počítače rychle stárnou a ztrácejí hodnotu. Boužel. S tím nic nenaděláme. Nech si ho. Za tu cenu se ti nevyplatí ho prodávat.
Taky mám NB asi 3 roky, stál 12.500,-, zacházím s ním jako s miminem, byt opouští 1x za rok na cca 4 dny a vůbec si nedělám iluze, že bych za něj dostal víc jak 3.000,-. Takže fakt se nevyplatí prodávat. Pokud bych se ho chtěl zbavit, tak bych pro něj spíš hledal nějaké náhradní využití nebo jej někomu v rodině daroval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.