Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou má hodnotu tento notebook?

Od: ateus* odpovědí: 8 změna:

Notebook Asus je starý 3 roky, minimálně přenášený, nepoškrábaný. Disponuje HW tlačítkem pro rychlé spuštění (cca 10s) samostatného ořezaného operačního systému pro rychlý přístup k webu, Skype, hudbě, fotografiím apod. Grafická karta zvládá bez problémů hry jako Far Cry, Half-Life 2 nebo Crysis (tu se sníženými detaily). Na baterii vydrží hodinu a tři čtvrtě.

Procesor: dvoujádrový AMD® AthlonTM 64 x2 Dual Core QL60 (1,9 GHz, 1M L2 cache, FSB 667MHz) displej: širokoúhlý 15.4" WXGA (1280x800) ColorShine (lesklý) chipset: AMD M780G systémová paměť: 3GB (2048 + 1024MB) DDRII 800MHz, možnost rozšíření až na 4GB pevný disk: 250GB SATA, otáčky 5400rpm optická mechanika: SuperMulti DVDRW DL (podporaDVD-RAM) síťová karta WLAN b/g + LAN 10/100, BlueTooth, modem 56kb/s grafika: ATI Mobility™ Radeon® HD 3200, sdílená 512 MB ukazovací zařízení: TouchPad rozhraní: 1x VGA 1x sluchátka 1x mikrofon 1xRJ-45 1xRJ-11 CMOS kamera 1.3M s rotací 240° čtečka karet 8v1 (MMC/SD/Mini-DS/XD/MS/MS Pro/MS-Duo/MS Pro-Duo) 4xUSB 2.0 Express card slot.

Nakolik byste ho dnes ocenili? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Někde mezi 3 - 4 tis.

Pokud je v opravdu pěkném stavu, tak bych se ani tě 5000 nebál

ladinpraha*

Otázka je, na jakého kupce narazíš. Např. myslím že Alza teď prodávala NB za 6.990,- Kč - Dual 2,2, 4GB RAM, 500GB HDD. Potom už je tři roky starý NB hodně drahý i za 4 tisíce.

ateus*
hodnocení

Hmm, to moc není no... ale čekal jsem to. Subjektivně se mi to zdá až málo - kupoval jsem ho s cenou přes 12 tisíc a skutečně se k němu choval "hezky":)

solenza*

Jenže práveže počítače rychle stárnou a ztrácejí hodnotu. Boužel. S tím nic nenaděláme. Nech si ho. Za tu cenu se ti nevyplatí ho prodávat.

tesla

Teď jsem prodávál půl roku starý notebook, a koukejte jak jsem dopadl *plac*

aukro.cz/...

ladinpraha*

Taky mám NB asi 3 roky, stál 12.500,-, zacházím s ním jako s miminem, byt opouští 1x za rok na cca 4 dny a vůbec si nedělám iluze, že bych za něj dostal víc jak 3.000,-. Takže fakt se nevyplatí prodávat. Pokud bych se ho chtěl zbavit, tak bych pro něj spíš hledal nějaké náhradní využití nebo jej někomu v rodině daroval.

Přesně tak, notebook darovat někomu v rodině. Nebo "trvale zapůjčit" někomu známému :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]