Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi klávesnice

Od: rinnn* odpovědí: 2 změna:

Mám noťas Asus s Vistou a přestala mi fungovat standartní klávesnice. S velkou pravděpodobností je to moje vina. Nevím, zda za to třeba nemůže to snadné spuštění, co se mi u toho objevilo. Pc už je 4 roky starý.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

A co si vlastne predstavujete pod pojmem "standarTni"? Standartu ma Klaus na Hrade bez klavesnice.

Nejde vam teda externi klavesnice nebo ta integrovana do NB? Nejde cela a stale, nebo jenom v OS? Nejde tedy ani pred spustenim OS? Co treba indikace "zamacknuteho" CapsLock funguje?

rinnn*
hodnocení

Klávesnice, co je v tom noťasu. Heslo při přihlášení napíšu. Ale pak už klávesnice nejde. Nemůžu psát emaily, do wordu nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]