Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RPG hry - scháňka

Od: cronaldo* odpovědí: 11 změna:

Zdravím,
Scháním RPG hru, která je ve 3D a má pohled z první osoby (vidíte pouze ruce, nebo zbraň). Ví někdo o něčem? Neměla by být tolik náročná a zas tak tolik zastaralá :) Předem díky za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co třeba Oblivion, Mass Effect, Fallout, Gothic ...

Další inspirace zde:

jrc.cz/...

cronaldo*
hodnocení

Gothic jsem dohrál 1,2,3 .. navíc je to pohled z druhé osoby, Fallout mě nějak nenatchl.. Oblivion znám, ten bych zkusil.. díky za radu! :)

tomasgulas

Jakožto stařík si dovolím tvrdit, že je Oblivion kravina na entou. Ale takhle Oblivion FCOM,

devnull.sweetdanger.net/...

to je jiná kávička. Jen si dej bacha, že to zvládneš nainstalovat. Je to práce na x hodin (i se stažením těch přídavků). Tento mod totiž kombinuje 4 nejlepší módy a umožňuje jim koexistovat. Pokud by ses na to necítil, dej si alespoň samostatně OOO (Oscuro Oblivion Overhaul). Ten se jenom nainstaluje a udělá Ti z toho jinou hru. Nutno podotknout že desetkrát lepší, než originál.

cronaldo*
hodnocení

Určitě vyzkouším, díky za tip. ;) :)

tomasgulas

Ještě mě napadlo... Gothic 3 s Community patchem jsi hrál, že? Je to ouplně jiný zážitek, než původní trojka. Na Fallouta 3 existuje nějaký obrovský mód, něco jako ten na Obliviona, ale New Vegas byl stejně lepší. RPG se zbraní... možná Arx Fatalis nebyl špatný, u Wizardry VIII jsi zbraně tuším neviděl (a asik by Tě už neoslovila grafika), pak ještě Morrowind. Někde jsem viděl se válet Morrowind portable se všemi češtinami a datadisky a nejlepšími módy, vypadalo to dost slušně. Je to někde na Warforku. Psssst... *hi*

dzordz*

Nedávno byl dokončenej projekt Morrowind 2011, kterej komplet předělal a aktualizoval grafiku, hezky podpora novýho directx, lepší efekty, detailnější modely, všude po světě naházený stromy a kytky a tráva a tak, už to nejsou jen šedivý plochy až k horizontu.

Risen je údajně docela hezký a odlišný od těch "mainstream" rpg, ale sám jsem ho nehrál.

Sice jste chtěl 3D a z vlastního pohledu, ale když si vyberete cokoli od BioWare, určitě budete spokojenej. Ať už Neverwinter Nights (dvojka má jedny z nejpreciznějších interiérů ve hrách vůbec), SW Knights of the Old Republic, Mass Effect, Dragon Age, nebo i ty starší, Baldurs Gate a Icewind Dale. Jediná, kterou jsem fakt nedal, byl Planescape Torment, takový množství textu jsem jednoduše odmítnul číst.

Poslední dungeony/rpg z vlastního pohledu, které se mi opravdu líbily, byla série Might&Magic. Tenkrát. Teď už by to bylo asi o ničem.

tomasgulas

Já ještě přihodím Drakensang (snad už tři nebo 4 díly) a hodně nedoceněný Divinity II _ The Dragon Knight Saga (to je Divinity 2 s datadiskem, ale i vylepšeným enginem.

cronaldo*
hodnocení

Díky pánové :) udělali jste mi radost.
Na oplátku Vám můžu doporučit hru Mount & Blade. Parádní středověká hra. Boje o hrady, města.. vypalování nepřátelských vesnic, verbování vojáků - doporučuji uričtě vyzkoušet! :)

tomasgulas
23.08.11 08:09

Známe *placni*

cronaldo*
hodnocení

Fájn :) A znáte Dark Messiah of Might and Magic? ;)

tomasgulas

Před třemi dny jsem ji nesl kamarádovi :-D Ale jinak já ji nehrál, už hry bohužel moc nehraji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]