Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Scháním RPG hru, která je ve 3D a má pohled z první osoby (vidíte pouze ruce, nebo zbraň). Ví někdo o něčem? Neměla by být tolik náročná a zas tak tolik zastaralá Předem díky za odpovědi.
Gothic jsem dohrál 1,2,3 .. navíc je to pohled z druhé osoby, Fallout mě nějak nenatchl.. Oblivion znám, ten bych zkusil.. díky za radu!
Jakožto stařík si dovolím tvrdit, že je Oblivion kravina na entou. Ale takhle Oblivion FCOM,
to je jiná kávička. Jen si dej bacha, že to zvládneš nainstalovat. Je to práce na x hodin (i se stažením těch přídavků). Tento mod totiž kombinuje 4 nejlepší módy a umožňuje jim koexistovat. Pokud by ses na to necítil, dej si alespoň samostatně OOO (Oscuro Oblivion Overhaul). Ten se jenom nainstaluje a udělá Ti z toho jinou hru. Nutno podotknout že desetkrát lepší, než originál.
Ještě mě napadlo... Gothic 3 s Community patchem jsi hrál, že? Je to ouplně jiný zážitek, než původní trojka. Na Fallouta 3 existuje nějaký obrovský mód, něco jako ten na Obliviona, ale New Vegas byl stejně lepší. RPG se zbraní... možná Arx Fatalis nebyl špatný, u Wizardry VIII jsi zbraně tuším neviděl (a asik by Tě už neoslovila grafika), pak ještě Morrowind. Někde jsem viděl se válet Morrowind portable se všemi češtinami a datadisky a nejlepšími módy, vypadalo to dost slušně. Je to někde na Warforku. Psssst...
Nedávno byl dokončenej projekt Morrowind 2011, kterej komplet předělal a aktualizoval grafiku, hezky podpora novýho directx, lepší efekty, detailnější modely, všude po světě naházený stromy a kytky a tráva a tak, už to nejsou jen šedivý plochy až k horizontu.
Risen je údajně docela hezký a odlišný od těch "mainstream" rpg, ale sám jsem ho nehrál.
Sice jste chtěl 3D a z vlastního pohledu, ale když si vyberete cokoli od BioWare, určitě budete spokojenej. Ať už Neverwinter Nights (dvojka má jedny z nejpreciznějších interiérů ve hrách vůbec), SW Knights of the Old Republic, Mass Effect, Dragon Age, nebo i ty starší, Baldurs Gate a Icewind Dale. Jediná, kterou jsem fakt nedal, byl Planescape Torment, takový množství textu jsem jednoduše odmítnul číst.
Poslední dungeony/rpg z vlastního pohledu, které se mi opravdu líbily, byla série Might&Magic. Tenkrát. Teď už by to bylo asi o ničem.
Já ještě přihodím Drakensang (snad už tři nebo 4 díly) a hodně nedoceněný Divinity II _ The Dragon Knight Saga (to je Divinity 2 s datadiskem, ale i vylepšeným enginem.
Díky pánové udělali jste mi radost.
Na oplátku Vám můžu doporučit hru Mount & Blade. Parádní středověká hra. Boje o hrady, města.. vypalování nepřátelských vesnic, verbování vojáků - doporučuji uričtě vyzkoušet!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.