Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDD a set-top box

Od: jirda27* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny,chci si koupit k set-top boxu ex.HDD. nahrával jsem na flešku a ta nestíhá je to nekvalitní.Proto se chci zeptat jaké parametry zvolit,aby to šlapalo.Není to v HD kvalitě.Jestli stačí 2,5 palce 5 400rychlost nebo 3,5 a 7200 se zdrojem atd.Také jak poznám,při koupi,že se umí zapnout a vypnout. Díky Jirka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stačí 2,5" 5400 rpm, stejně ho bude brzdit rychlost USB (vlastní zkušenost). Problém je ten, že ne všechny SET TOP BOXy umí pracovat s externím diskem. Flashku vezmou, ale HDD ne. Ten můj co mám doma funguje s externím 2,5 HDD 320 GB skvěle, je to GoGEN DVB 418 T2U

hodnocení

0x

Taky by ten hdd měl být naformátovaný na systém souborů FAT32 protože s NTFS si asi set top boxy neporadí.Pokud bude hdd jako nový naformátovaný na NTFS jako že bude tak stačí stáhnout nějaký program a naformátovat to na FAT32.Myslím že program má na svých stránkách verbatim ale jdou s nim formátovat i jiné disky.

Nové (i levné) set top boxy fungují i s NTFS

hodnocení

0x
2,5 bude stačit, nebudeš to muset externě napájet. Po koupi to v STB zformátuj a bude to šlapat.
raadek*
Stačí rychlejší fleška s rychlostí zápisu nad 8Mb/s. R.

jirda27*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]