Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení z zaheslovanýmu účtu W7

Od: jenyk® odpovědí: 3 změna:

Přátelé, kamarádi, woknaznalci. Koupil jsem si novej notas kde je legální Win 7 Home Premium s SP1. Vytvořil jsem si dva uživatelský účty, jeden klasickej administrátorský s heslem a druhý se standartními omezenými právy bez hesla. Problém nastal po zaheslování administrátorskýho účtu.

Skončím práci v zaheslovaným účtu, zaklapnu víko a když ho chci po čase opět pustit tak na mě vyskočí klasický přihlašovací okno se zadáním hesla. Zadám SPRÁVNÝ heslo a wokna se vztekají, že bud jméno nebo heslo je špatný. Musím kliknout na Přepnout uživatele, dostanu se na obrazovku kde si můžu vybrat jeden z účtů, kliknu na onen zaheslovaný účet, zadám to samý SPRÁVNÝ heslo který mě to před chvilkou nevzalo, ale teď mě ho bez problémů vezme.

A tak se ptám, to je nějaká nová funkce Win 7, že se nejde po probuzení hned přihlásit a musím se napřed přepnout na výběr uživatelů? Nebo mám někde něco blbě nastavenýho?

Prostě a zkrátka jak udělat, aby mě to hned vzalo heslo?

Předem moc díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Stejně jako ve WinXP je tam někde v nastavení napájení zatržítko PO PROBUZENÍ POŽADOVAT HESLO. Já mám jenom jeden účet a taky mě to po brobuzení hází na přihlašovací obrazovku. Teď jsem si s tím trochu hrál a snad se mi to změní, aby to rovnou nabíhalo. Ale pořád tápu, když mám něco najít v ovládacích panelech. Zlaté XP.

doplněno 21.08.11 22:19:

.

Přihlášení z zaheslovanýmu účtu W7
hodnocení

Až přijdu navečer domů vyzkouším a dám vědět. U XP to funguje normálně, po spuštění zadám heslo a už to frčí. Tady s tím přepnutím na výběr uživatelů, to je tedy u sedmiček pěknej opruz.
hodnocení

Tak jsem na to doma koukal, mám to zaškrtnutý, požadovat při přihlášení heslo. Sranda je, že když chci třeba změnit heslo, tak napíšu starý a nový heslo a dál mě to nepustí, neb se wokna vztekaj, že prej je špatný heslo, přitom jsem se tím heslem k účtu přihlásil. Je to volaaké čudné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]