Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice s myší zlobí

Od: hutlavojtech odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , mám bezdrátový set klávesnice a myši GIGABYTE GK-KM7580 . Fungovala bezproblému , ale po týdnu se my ji nedaří spustit . Po stisknutí tlačítka Connect na klávesnici i myši bliká světlo vybté baterie . Ale já kupoval nové . Nevíte , co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Budete asi muset koupit nové baterie. Klávesnice i myš mají určitě na sobě nějaké tlačítko nebo přípanač ON/OFF.
Ale stejně nejlepší podle mého názoru je mít klasickou drátovou klávesnici i myš a nejlépe do PS/2.

hodnocení

0x

No i když jsi kupoval nové, zkus je ještě jednou vyměnit. Další možností je případné rušení signálu nebo i porucha zařízení.

hutlavojtech
hodnocení

no drátová nenube asi nej řešení , protože můj notebook mám hlavně na cesty
kouknu se do zákaznického centra

Já naopak tvrdím, že bezdrátová myš (o klávesnici nemluvě) je jen k vzteku. Dělám servisáka, takže noťas tahám v autě stále a po celé Evropě. Myš mám klasiku Microsft s USB, tu mám v brašně s noťasem, klávesnici vozím taky - v kufru auta, když mám více programování a psaní číslic, tak ji vytáhnu, jinak si vystačím s tou na noťasu. Věřte tomu, že jsem různé bezdrátové výmysly vyzkoušel, ale přesně podle Murphyho tyto ,,cajky´´ začnou stávkovat v nejméně vhodném okamžiku. Prostě jak se říká - drát ničím nenahradíš :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]