Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Transparent color

Od: kikinka123* odpovědí: 3 změna:

Ahojky všichni potřebuji pomoct s programem photofiltre Když z netu stahuji nějaké animované obrázky na banner občas má ten obrázek takový kostičkový podklad bílo-šedý a právě díky tomu podkladu ten obrázek nemusím v photofiltru složitě odřezávat ale stačí když ho odříznu celý i s podkladem a on se do baneru zkopíruje jen jako samotná postava v obrázku ( doufám že víte o čem mluvím ) Proto bych potřebovala vědět jak se to dá udělat V photofiltru jsem našla něco podobnýho s názvem transparent color ale vůbec nevím jak to mám na ten podklad obrázku dostat Když jsem to zkusila zaplnila se tím kostičkovým cosi jen polovina podkladu Nevíte někdo co s tím? Tady je obrázek jak chci aby ten podklad vypadal: ( doufám že se ten podklad ukáže )

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kikinka123*
hodnocení

Tady je ten obrázek :

doplněno 21.08.11 15:12:

Aha tak se to nějak nepodařilo ten podklad neni vidět

Transparent color
dzordz*

Nevím jak zrovna v tomhle programu, ale v jiném se to dělá tak, že při ukládání vyberete formát gif, zaškrtnete, že má obsahovat průhlednou barvu, vrátí vás to na obrázek, kde kliknete do místa, které má tu barvu (jakoukoli, použijete nějakou, která se na obrázku nevyskytuje), všechny oblasti té barvy pak budou průhledné.

vojtisekitrm*

například růžová nebo zvýrazňovačová zelená a myslim že tahle metoda se nazývá klíčování ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]