Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft Photo Story

Od: mutozen* odpovědí: 7 změna:

Zdravím :) Chtěl jsem se zeptat. Vhtěl jsem si stáhnout program Microsoft Photo Story.

1. Otázka: Je ten program zadarmo?

2. Otázka: Když jsem dal pokračovat. Požadovalo to po mě nějaký kod kde ho sehnat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

3x

Ano, je zadarmo.

Ten kód to po vás nejspíš chtělo na download.microsoft.com jako ověření, jestli máte legální operační systém. Získáte ho tak, že kousek nad políčkem pro zadávání máte jiné tlačítko pro stažení malého exe souboru, ten u sebe spustíte a vygenerované číslo zadáte na stránce. A nebo si to stáhněte na slunečnici nebo kdekoli jinde.

mutozen*
hodnocení

Nic takovýho tam nemám :(

mutozen*
hodnocení

Jo už to mám :D Dík

doplněno 20.08.11 20:16:

Néééé :( Když jsem dal Finish tak se mě tam nic neobjevilo ani nic nedalo na plochu :( Čím to je?

mutozen*
hodnocení

Prosím porADTE POTŘEBUJI TO NA PŘEDNÁŠKU...

skokycz*

Jestli to není na ploše ani v rychlý liště, tak sjedte do Start - Programy , najděte si ten program a na .exe souboru klepněte levou myší a dejte "odeslat" na plochu.

mutozen*
hodnocení

A ještě jedna otázka jak to můžu dát na YouTube?

bena*

Normálně - přihlašte se na Youtube a pokračujte dál procesem nahrávání videa. Video by nemělo být delší jak 10 minut tuším...

Jinak zde je návod → http://jnp.zive.cz/jak-nahrat-videa-na-youtube

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]