Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po skončení bootování naskočí NO SIGNAL

Od: vojtisekitrm* odpovědí: 7 změna:

Ahoj

Mám počítač s WinXP

CPU 2.2GHz

GPU GIGABYTE GeForce 8800GT

RAM něco přez 2GB

Problém je takový:

Když pustím počítaš naskočí normální sekvence načítání mechanik a disků a Bootloaderu, potom naskočí výběr OS vybero svůj WinXP Home Edition a když skončí ta nádherná animace se třema čtverečkama v obdélníčku běhajcím pořád dokola tak te jakoby vypne signál k monitoru a naskočí NO SIGNAL ...

To samý mněl kamarád a zapínal to přez VGA Mode a říkal že to rozlišení 640x480 je strašný tak sem mu ty WinXP Profesional co tam mněl přeinstaloval a teď mu to fachá...

Ale tady jde o to že mně to taky fungovalo do tý doby než sem odpojil monitor ...a odvezl ho k tobu kamarádovi protože sem si myslel že se mu do toho malýho monitůrku nenačetlo to vysoký rozlišení na kterym sem to instaloval... a zase ho zapojil ale když už bylo pozdě tak sem to nezapínal a když sem to druhej den zapnul tak se mi stalo to samý co tomu kamarádovi takže sem na svym širokoůhlym hd monitoru 22" na rozlišení 640x480 a to se fakt nedá tak vám píšu o radu jak to opravit a přitom nemuset přeinstalovávat systém byl bych moc rád za nějaké rady protož kamarád tam mněl jen chrome a skype ale já tu mam 5let života! děkuji všem za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Zkontrolovat kabely, domáčknout GK, zkontrolovat ovladače ve správci zařízení, přeinstalovat ovladač GK.

vojtisekitrm*
hodnocení

tak kabelem to asi nebude když vidím přez VGAMode ;) v čem mi pomůže domáčknout GK když zobrazování funguje ale dík za radu s těma ovladačema určitš přeinstaluju ;)

dzordz*
hodnocení

2x

Pokud jsem to správně pochopil, tak potřebujete přepnout vstup monitoru z analogu na digital, ale nemůžete, protože na to musí bejt zapnutej a on se sám vypíná, když nemá žádnej vstup?

vojtisekitrm*
hodnocení

mno automaticky přejde do STANDBY a nemůžu zapnout ano OSD MENU

hodnocení

0x

ja bych rekl ze to bude spatne nastavenym win sotva se spusti win tak v nejakym nastaveni co monitor nezobrazi (treba spatna frekvence)

vojtisekitrm*
hodnocení

mo tak proč by to začlo blbnout až po 5 letech užívání?

vojtisekitrm*
hodnocení

Jinak děkuji všem za dobré rady ale problém je vyřešen stačilo jen otevřít zadní vrátka systému WinXP s vizitkou Vrátit zmněny v počítači ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]