Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Mám počítač s WinXP
CPU 2.2GHz
GPU GIGABYTE GeForce 8800GT
RAM něco přez 2GB
Problém je takový:
Když pustím počítaš naskočí normální sekvence načítání mechanik a disků a Bootloaderu, potom naskočí výběr OS vybero svůj WinXP Home Edition a když skončí ta nádherná animace se třema čtverečkama v obdélníčku běhajcím pořád dokola tak te jakoby vypne signál k monitoru a naskočí NO SIGNAL ...
To samý mněl kamarád a zapínal to přez VGA Mode a říkal že to rozlišení 640x480 je strašný tak sem mu ty WinXP Profesional co tam mněl přeinstaloval a teď mu to fachá...
Ale tady jde o to že mně to taky fungovalo do tý doby než sem odpojil monitor ...a odvezl ho k tobu kamarádovi protože sem si myslel že se mu do toho malýho monitůrku nenačetlo to vysoký rozlišení na kterym sem to instaloval... a zase ho zapojil ale když už bylo pozdě tak sem to nezapínal a když sem to druhej den zapnul tak se mi stalo to samý co tomu kamarádovi takže sem na svym širokoůhlym hd monitoru 22" na rozlišení 640x480 a to se fakt nedá tak vám píšu o radu jak to opravit a přitom nemuset přeinstalovávat systém byl bych moc rád za nějaké rady protož kamarád tam mněl jen chrome a skype ale já tu mam 5let života! děkuji všem za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.