Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s vypalováním DVD

Od: goldberg odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit co dělat, když mi vypalovací programy hlásí, že je vypálení úspěšné tak mi nenaskočí žádné data a to ani když vložím CD do počítače, už sem vypálil aspoň páté, používám DVD+R a na žádném nejsou data

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bustech*
hodnocení

2x

možná máš problém s vypalovačkou. Podívej se ve správci úloh, jestli ti to tam nepíše nějakou chybu. Já měnil vypalovačku po dvou letech a to ji používám zřídka.( nenačítala data) a pak bych zkusil dvd-r i když dnešní mechaniky přečtou všechno,ale dvd+r jsou docela známý s problémama. Co se týče programu tak mi taky jeden freeware dělal problémy, zkusil jsem jinej a mam klid.

goldberg
hodnocení

O.k. díky za rady

ladinpraha*
hodnocení

1x

Co je to vypalovací programy? Máš správně nastaveno co, kam a jak vypalovat? Máš správně nastavenou vypalovačku a vybrané médium?

vojtisekitrm*
hodnocení

0x

nebude to náhodou tím že máš jako médium DVD+R a vypalovačka vypálí třeba jen na DVD-R?

sarik135*
hodnocení

0x

nekupovat plusky a zkus Burner XP je zdarma a perfektni v Cz , Nero jsem smaznul

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]