Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem si novou paměť ram 2x2 GB ddr2 800mhz když dám do pc jenom jednu znich u každé mám samostatně 2048mb ale když tam dám oboje naráz tak mám jen 3300 mb. Myslím že to je tím že mám základní desku jen 667mhz, (ale borec v obchodě říkal že by to mělo jet). Nevíte někdo jak to plně zprovoznit? díky předem
Aby to bylo jasné, pokud používáte 32bitovou verzi systému Windows, je maximální velikost použitelné paměti zpravidla přibližně 3,12 gigabajtů (GB). windows.microsoft/...
Windows mě moc nezajímá, ale mám pocit, že jestli máte XP 32-bit, maximum paměti jsou 4GB, ale pro aplikace jsou to tuším jenom 2GB a 2GB pro systém, který je nevyužije. Věřte mi, že pokud byste měl Windows 2003 WEB 32-bit, ukázalo by Vám to jen 2GB. Vždycky se zákazník diví, ale je to tak. Možná by šlo i na Windows nějak aktivovat PAE, potom byste to asik viděl. To jsem už ale odbočil, sorry...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.