Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tento notebook a po reinstalaci Win (Windows 7 64bit) se mi jaksi nehlásí wifina. Zkoušel sem instalovat spousty možných driverů ale pořád nic, když zapnu přepínač zepředu počítače, tak se rozvístí jen kontrolka Bluetooth. V síťových připojeních taky není zobrazen. Jen Ethernet a BT. Nevíte někdo jak nato?
nefunguje to ani tak, na noťasu je normálně nálepka Windows 7, normálně se i prodává už stadardně s tímhle systémem, takže si myslím, že v něm chyba není googlim googlim a nenecházím
ani v biosu se mi to nepovedlo zapnout, sice je zaškrtnutý, aby se tím tlačítkem zapínalo wifi, ale nějak to nejde
napadá mě že buď je odpojený nějak uvnitř, nebo je po něm
Ani se nedívím, když googlíte - to odkazuje na všelijaké stránky a kdoví, co jste si tam vůbec natáhl. Měl by jste kouknout na oficiální stránky Dellu a tam se juknout.
Zde je odkaz na oficiální stránky Dellu, kde jsou ovladače → support.dell.com/...
Teď nevím, který konkrétně ovladač /driver/ stáhnout, navrhuju vyzkoušet všechny možnosti, kde je slovo driver. Aplikace k tomu stahovat nemusíte, to Windows má v základu už od verze XP.
Díky, tuhle stránku sem taky našel, a samozřejme první co bylo, tak sem zkoušel web Dellu, potom i Intelu, protože se jedná o WiFi Link kartu ale bohužel bez výsledku. Nejsem amatér, jen už si sám nevím rady tak zkouším, jestli s tímhle nemá někdo zkušenost. Na jiných NTB se mi totiž nestalo, že by Wifi potřebovala dodatečně doinstalovat. Po zapnutí přepínače, vždycky automaticky přibyla do síťových připojení. Tady to tak není, proto hledám, kde je chyba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.