Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odinstalovat kerio fireval

Od: kozlik odpovědí: 7 změna:
Nejde mi odinstalovat Sunbeld kerio personal fireval ani přes absolute uinstaler.Chybí "SKPF.msi".Nejde ani update. Ani přeinstalovat novou verzi.Neví někdo co s tím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
S tím programem problémy nejsou. Při instalaci se vytvoří soubor SPF.msi. Ty však píšeš o SKPF.msi, to je divné. Zkus překontrolovat dostatek volného místa na systémovém disku, jestli ho má kam vytvořit. V průběhu instalace se podívej do C:Documents and SettingsUserLocal SettingsTemp který že z těch uvedených souborů se tam vytvořil.

kozlik
hodnocení

To SPF.msi nikde nejde najít.Chce to po mě CD-ROM s keriem.

kozlik
hodnocení

Při přeinstalování to píše error 1714.V temp nic není.
vicious*
Zkus smazat primo
C:Program FilesKerio
a pak dej odebrat program a onoo ti to nahlasi ze uz tam neni ...
pak si vycisti registry ... :)
kozlik
hodnocení

To už jsem dělal,ale Absolute uinstaler hlási,že chybí soubor uninstal.exe.
Nedělej to přes uninstal.exe. Otevři si registry a dej v něm hledat všechno, co má v názvu KERIO. To smaž. Pak se podívej, co všechno se spouští po startu windows a smaž vše, co se odkazovalo do původního adresáře s Keriem. Po restartu si ho buď přeinstaluj (stáhni si poslední dostupnou Personal verzi) nebo to nechej tak. Pokud budou ještě nějaké otíže, dej vědět.

uda1966*
hodnocení

0x
A další možnost odinstalovat to v nouzovém režimu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]