Nejste přihlášen/a.
Prosím poradiť chcem si kúpiť multifunkčnú atramentovú tlačiareň a neviem sa rozhodnúť medzi značkami Canon a Epson Stylus, ktorá je lepšia alebo má lepšie recenzie? vďaka. p.s. doteraz som mal HP a chcem vymeniť značku vzhľadom aj na to že mala farebnú crtrige spoločnú na všetky farby a nebol som s tím spokojný.
Já měl vždycky HP a maximální spokojenost. Barvy jsem si většinou doplňoval sám a nikdy žádný problém. Zkoušel jsem i Epson, ale musel jsem ji vrátit, protože po pár dnech nepoužívání barvy zaschly a konec. HP použiji třeba jednou za půl roku a nikdy se nestalo, že by byly zaschlé barvy. Dneska stojí tiskárny pár korun, takže bych si vybral to, co mě něčím zaujme. Rozhodující je ale vždycky to, co a jak často hodlám tisknout. Dnes jsou cenově dostupné i laserové tiskárny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.