Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Full screen

Od: skylen* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

můj problém teď nastal po restartu systému u jedné hry. V předchozí otázce jsem se ptal na rozlišení té staré hry "MU online", ale teď je s ní jiný problém. Stáhl jsem si jí a zapsal jsem do registru "Plnou obrazovku", musí se zapsat aby prostě byla "plná obrazovka" tak jsem to dal a také jsem dal 32bit(zapsal), a pak jsem ji spustil a stalo se to, že se to pustilo jakoby v full screenu, ale zaplo se to v okně a kolem bylo černo.. takže se to jakože zaplo v okně(doufám že chápete), tak doufám, že mi nějak pomůžete abych to mohl mít zas ve full screenu. Odinstalovat, vymazat registry, stáhnout znova jsem zkoušel.

Děkuji za každou pomoc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

To zní jako že máte nastaveno nižší rozlišení, než je nativní vašeho LCD, a v ovladačích nemáte povoleno zvětšení, takže to sice je fullscreen, ale okolí zůstane černé, protože tam není co zobrazit.

skylen*
hodnocení

Ale jaktože to před restartem systému šlo? Mé rozlišení je 1920 x 1080, ano vyšší. A když to povolím tak to půjde?

doplněno 17.08.11 23:32:

Kde najdu ten ovladač?

dzordz*

Mno, u nVidie to je v Ovládacím panelu NVIDIA (buď přes ikonu u hodin nebo z okna, kde nastavujete rozlišení -> upřesnit nastavení), záložka Přizpůsobení velikosti a pozice plochy, položka Vyberte režim změny měřítka, z Bez změny to přepnete na Celá obrazovka.

U Ati to je nějak podobně, z Catalyst control centra, advanced -> monitor properties -> adjustments.

skylen*
hodnocení

Já tam nemám záložku "Přizpůsobení velikosti a pozice plochy".

dzordz*

Pokud máte LCD, tak tam ta volba určitě někde schovaná je.

skylen*
hodnocení

Zapoměl jsem... Mám NVIDIA a LCD ..., ale vážně nevím kde to tam je...

doplněno 18.08.11 18:54:

Nevíte prosim kde může být schovaná:(? Já jsem zkoušel jít do NVIDIA PhysX, ale ukázalo mi to chybu NvCplUI.exe error(asi tam chybí). Dělal jsem pár návodů, přeinstalovat(stáhhnul jsem si instalátor), ale nepomohlo. Pak i stáhnout přímo ten soubour(dll), a hodit ho do System32, ale též nic. Tak prosím pomocte :(.

skylen*
hodnocení

Tak hotov, zprovoznil jsem to.. jak jste říkal, děkuji mockrát, tu chybu jsem vyřešil tak, že jsem to přeinstaloval a pak stáhnul driver a jelo to, pak jsem tam něco odškrt*frajer* a oleulá byla tam celá obrazovka, takže ještě jednou děkuji a nashledanou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]