Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můj problém teď nastal po restartu systému u jedné hry. V předchozí otázce jsem se ptal na rozlišení té staré hry "MU online", ale teď je s ní jiný problém. Stáhl jsem si jí a zapsal jsem do registru "Plnou obrazovku", musí se zapsat aby prostě byla "plná obrazovka" tak jsem to dal a také jsem dal 32bit(zapsal), a pak jsem ji spustil a stalo se to, že se to pustilo jakoby v full screenu, ale zaplo se to v okně a kolem bylo černo.. takže se to jakože zaplo v okně(doufám že chápete), tak doufám, že mi nějak pomůžete abych to mohl mít zas ve full screenu. Odinstalovat, vymazat registry, stáhnout znova jsem zkoušel.
Děkuji za každou pomoc.
To zní jako že máte nastaveno nižší rozlišení, než je nativní vašeho LCD, a v ovladačích nemáte povoleno zvětšení, takže to sice je fullscreen, ale okolí zůstane černé, protože tam není co zobrazit.
Ale jaktože to před restartem systému šlo? Mé rozlišení je 1920 x 1080, ano vyšší. A když to povolím tak to půjde?
doplněno 17.08.11 23:32:Kde najdu ten ovladač?
Mno, u nVidie to je v Ovládacím panelu NVIDIA (buď přes ikonu u hodin nebo z okna, kde nastavujete rozlišení -> upřesnit nastavení), záložka Přizpůsobení velikosti a pozice plochy, položka Vyberte režim změny měřítka, z Bez změny to přepnete na Celá obrazovka.
U Ati to je nějak podobně, z Catalyst control centra, advanced -> monitor properties -> adjustments.
Zapoměl jsem... Mám NVIDIA a LCD ..., ale vážně nevím kde to tam je...
doplněno 18.08.11 18:54:Nevíte prosim kde může být schovaná? Já jsem zkoušel jít do NVIDIA PhysX, ale ukázalo mi to chybu NvCplUI.exe error(asi tam chybí). Dělal jsem pár návodů, přeinstalovat(stáhhnul jsem si instalátor), ale nepomohlo. Pak i stáhnout přímo ten soubour(dll), a hodit ho do System32, ale též nic. Tak prosím pomocte
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.