Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook siemens

Od: hanulle odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám notebook siemens fijutsu a nejde mi web camera :( všechno mi najede ae obraz ne :( ukazuje mi to že mi chybí zachycení obrazu :( nevíte někdo co s tím mám dělat? děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívej se nejprve do správce zařízení, jestli máš na kameru nainstalovaný ovladač a případně proveď jeho reinstalaci. Ten bývá umístěný na disku notebooku případně se dá podle verze NB a operačního systému stáhnout z webu výrobce. Kamera by taktéž měla být dostupná pod příslušnou skupinou v ovládacích panelech.

dzordz*
hodnocení

0x

Také je možné, že přes nějakou kombinaci kláves Fn, případně nějakým jiným čudlem, jde kamera zapnout a vypnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]