Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Mám originální Age Of Empires 3. Při instalaci se však CDčko nějak kouslo, začalo v mechanice vydávat podivné zvuky a instalace nepostupovala. Tak jsem ho vytáhnul ale najednou nešel vypnout instalační klient. Ukončil jsem ho tedy CTRL+ALT+DEL přes procesy. Teď však nelze AOE nainstalovat, neboť má problémy s InstallShieldem ( v tabulce je napsáno "1607: Nelze nainstalivat InstallShield Scripting Runtime ). Co prosím dělat? Jsem počítačový antitalent, tak na mě prosím mluvte česky.
Poslední instalace nedoběhla správně a nedovolí vám to pustit druhou současně, zkuste nejdřív ze všeho restartovat počítač. Pokud to nepomůže, start->nástroje pro správu->služby a zastavte a znovu spusťte službu Windows Installer nebo Instalační službu systému windows (v jejím popisu bude C:Windowssystem32msiexec.exe /V).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.