Nejste přihlášen/a.
0x
Dvoulitry a xpčka si většinou tyhle síťovky najdou- mají na ně ovladač a zvláště na ty starší. Podle čeho usuzuješ že tam neni? V biosu se zapíná pod položkou integrated peripherals (snad jsem to dobře napsal) a mělo by tam být nějaké On board LAN enable.
BTW se koukni do správce zařízení zda tam je síťový adaptér nebo ne
Tak začnem od začátku- máš pocit že je tam integrovaná síťovka? Kde bereš ten pocit? Rozebral jsi vůbec to pc? Pokud ne tak to udělej páč na webu jsem našel že tato deska (pokud jsi to napsal správně) má integrovanou pouze zvukovku: digital-daily.com/...
Takže integrovaná asi nebude, čili na webu hledej podle označení síťovky nebo si naistaluj everes, projeď si pc a ten ti ukáže typ a cestu na web (málokdy přímo driver- zvláště u tečh starších)
Maverick: win xp i 2000 jsou na trhu už dost dlouho. Ovladače na síťovku budou mít jenom od chipsetů, které byly v té době aktuální. A to už je dost dlouho. V současnosti se tedy většinou musí driver na síťovku doinstalovat ručně.
Ale 1) ta deska je mírně starší, i když původně jsem čekal že je ještě starší
2) a to je podstatnější- podle označení ta deska nemá LANku :P![]()
digital-daily.com/...
Zkušenost s tím nemám, ale napadá mě, že to může způsobovat chybějící driver na CNR slot (Common Network Riser). zkus nainstalovat tento balík ovladačů, jestli to bube mít nějaký efekt:
viaarena.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.