Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plati se za připojení wifi přes router?

Od: elektroman odpovědí: 8 změna:

Chtěl jsem si koupit router abych se mohl doma v paneláku připojit na wifi, několik lidí okolo má zřejmě wifi doma (vidiím to přes PSP) , takže chci vědět, jestli když si koupím ten router tak jestli budu muset platit nějáké připojení.

Děkuju předem za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud máš svou přípojku a místo pc zapojíš router místo počítače a až za router dáš počítače tak nic neplatíš, využíváš svou přípojku

suskma*
hodnocení

2x

Je úplně jedno jestli budete mít roiter s aténkou a vysílačem wifi nebo jenom router bez wifi. Pořád budete platit stejnou částku svému poskytovateli připojení. např. o2.

petula00*
hodnocení

1x

Primární připojení ať již pevné(ADSL)nebo Wifi musíš mít od poskytovatele(providera)kterému platíš.Sekundární připojení přes Wifi router pro další PC(na své prvotní)už platit nemusíš.

hodnocení

0x

Platí se za internetové připojení a to tvému poskytovateli. Nemyslím si, že je správné "krást" někomu konektivitu do sítě za kterou si on platí. To, že má svoji bezdrátovou síť nezabezpečenou je jiná věc. Pokud se však s někým domluvíš, je to jen na vás.

fibo
hodnocení

0x

Jednoduše řečeno: na PSP si chytil okolni wifi site, pokud ses k nějaké připojil znamená to že je nezabezpečená a k tomu nepotřebuješ kupovat wifi-router, ten si pořiď pokud máš svůj net a chceš mít mobilní připojení v bytě a okolí. Takže dokud tě neodstřhnou tak se připojuj na tu nezabezpečenou síť, ale nedoporučuju ti se přihlašovat na internet banking, emaily apod. nikdy nevíš kdo to může zneužít.

elektroman
hodnocení

No doma mám normální internet na PC... Takže kdybych teda chtěl používat svoje vlastní wifi připojení, tak musím sehnat providera a platit zvlášť za wifi a zvlášť za normál. internet? nebo cena zůstane pořád stejná? *ee*

ladinpraha*

Přípojku máš a na ni si můžeš navěsit buď jenom PC nebo si přidáš wi-fi router a můžeš přes něj připojit třeba 10 NB, telefonů nebo čehokoli a providera to nezajímá.

Promiň, že se ptám, ale četl sis vůbec ty odpovědi? Psal jsem ti to já, psal ti to Spider, psalo ti to dalších několik lidí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]