Nejste přihlášen/a.
Zdravím-mám připojení k PC od poskytovatele bezdrátem (5GHz) u PC mám i switch protože mám i VoiP telefon. A jde mi o to že jsem si koupil TV která by měla jít připojit k internetu ale mě se to vůbec nedaří. Když jsem dal kabel místo jednoho z těch co jsou v tom switchi (PC nebo VoiP) a nebo i na volné místo ve switchi tak prostě se ne a ne připojit. Nechal jsem automat. připojení v TV nebo jsem to nastavil i podle těch druhých )když to bylo místo nich).Myslíte že musím kontaktovat poskytovatele aby mi dal nějaké nové údaje pro onu TV? Děkuju za odpověď
Spusť si příkazový řádek (WIN + R) a zadej CMD. V otevřeném okně zadej IPCONFIG /ALL Podívej se u položky Protokol DHCP povolen, co máš u něj za hodnotu. Pak budeme moci pokračovat.
Poskitovatel mu dává pevnou IP pro PC a jinou pro VOIP. Řešením by byl router do cesty k PC.
Ano IP adresa je pevná-případně se zeptám kdyby byl s tím problém-šlo by konfigurovat TV stejnými hodnotami pro VoiP pokud by se současně VoiP kabel ze switche vytáhnul?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.