Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení TV?

Od: jirkansa odpovědí: 5 změna:

Zdravím-mám připojení k PC od poskytovatele bezdrátem (5GHz) u PC mám i switch protože mám i VoiP telefon. A jde mi o to že jsem si koupil TV která by měla jít připojit k internetu ale mě se to vůbec nedaří. Když jsem dal kabel místo jednoho z těch co jsou v tom switchi (PC nebo VoiP) a nebo i na volné místo ve switchi tak prostě se ne a ne připojit. Nechal jsem automat. připojení v TV nebo jsem to nastavil i podle těch druhých )když to bylo místo nich).Myslíte že musím kontaktovat poskytovatele aby mi dal nějaké nové údaje pro onu TV? Děkuju za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Spusť si příkazový řádek (WIN + R) a zadej CMD. V otevřeném okně zadej IPCONFIG /ALL Podívej se u položky Protokol DHCP povolen, co máš u něj za hodnotu. Pak budeme moci pokračovat.

jirkansa
hodnocení

Díky za pomoc- hodnota je "Ne"

juldab*

Poskitovatel mu dává pevnou IP pro PC a jinou pro VOIP. Řešením by byl router do cesty k PC.

jirkansa
hodnocení

Ano IP adresa je pevná-případně se zeptám kdyby byl s tím problém-šlo by konfigurovat TV stejnými hodnotami pro VoiP pokud by se současně VoiP kabel ze switche vytáhnul?

Nevím, jakje konfigurováno VoIP, ale na vyzkoušení do TV přepiš parametry ze tvého PC. A před zkouškou PC odpoj z LAN sítě ať se to nezačne hádat. Jinak router za pár stovek by to hravě vyřešil. Pak by jsi mohl připojit ještě i další zařízení, případně i bezdrátově.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]