Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesové zkratky

Od: warez odpovědí: 5 změna:

Zdravím chci se zeptat kde je nejake nastavení klavesových zkratek z nejakeho duvodu mi nefunguje zkratka na zhlasovani a stisovani zvuku jak je kombinace klavesa "fn" + ta klavesa na zhlasovani a ztisovani vsecky jine kombinace na jas vyp. zap obrazovky funguji jen jak kdyby bylo vyple to ovladani hlasitosti

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zrejme se jedna o notebook. Napiste presny typ at muzeme poradit lepe. U kazdeho notebooku (vyrobce) je dodavan trochu jiny software na klavesove zkratky. Pokuste se najit v nabidce Start -> Programy -> nejake utils tykajici se nebo majici v nazvu "hotkeys". Tam projit vsechna nastaveni.

warez
hodnocení

nic jsem nenasel a jedná se presne o tento notebook ultra-laptops.com/...

hankauk*
hodnocení

0x

Zkuste "fn" a "šipka nahoru" nebo "šipka dolů". Mám Acer a tam to takto funguje. Mohlo by to být stejné.:)

juvla*
hodnocení

0x

fn+f11 a fn+f12

warez
hodnocení

no to tak je fn+f 11 ale nefunguje to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]