Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,natočila jsem videa telefone,vložila je do počítače a mám problém.Telefon jsem nedržela na výšku,ale na šířku.Pokud takto fotím,fotku jednoduše otočím o 90stupnů a uložím,ale video mi zůstává "položené na bok".Otevírám je v media playeru.Nevíte jak to upravit?Popřípadě v jiném přehrávači.Děkuji
oblíbený konvertor videa Format Factory otáčení má v nastavení např. vše do MPG - Parametry výstupu - Pokročilé a tam si nastavite otočení vlevo, vpravo, zrcadlení. Ke stažení zde formatoz.com/... a je česky
doplněno 16.08.11 16:03:Zuzko teď jsem to ověřoval a OK. Konvertoval a točil film z mobilu 3GP do Mpeg. Opravdu jsi v Pokročilé rozklepla řádek Otočení a nastavila jak?
Nastavila jsem otočení ale nic se nestalo,videa se zkonvertovala do jiného formátu ale neotočila... Poté jsem to opakovala,vše proběhlo stejně,a opět se nic neotočilo...
Zvlastni. Format Factory je skutecne oblibenym a "silnym" programem pro praci s multimedialnimi soubory.
Co je to za format videa? 3GP? AVI? MP4?
Jestli je video moc velike (konverze trva dlouho) natocte si kratsi zaber a zkousejte nejdrive pokusy s nim.
Konvertovat napriklad do jinych formatu.
ono je lepší pro méně zkušené používat právě ty nejjednodušší programy než se ztratit v nastavení složitých a může se stát, že originální nastavení není zrovna pro nějaký úkon optimální. Zkusil bych tohle: instaluj.cz/... tváří se velmi prostě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.