Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový blbý problém...Když jsem si ve windows movie makeru chtěl uložit video do počítače tak mi to háže takovou chybu ...Prosím nevíte jak bych to mohl opravit?
Vy ty otázky nevidíte?
Je dostatek volného místa na disku? je úložiště k dispozici? Jsou k dispozici původní soubory nahrané z frapsu?
Jinak, koukám na oblast u hodin - máte tam vykřičník ve žlutém štítu - klepněte na něj a nainstalujte ty aktualizace. Pak tam vidím křížek v červeným štítu. Klikněte na něj a koukněte se do Centra zabezpečení. Že by byl zakázanej firewall? Nebo snad prošlej antivir NOD32?
A ještě koukám, že používáte uTorrent - já teda stahování přes torrent moc nepodporuju, snadnějc se přes to šíří viry a není to tak bezpečné - stažený soubor pak sdílíte s ostatními uživateli...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.