Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice píše nesmysly

Od: klima® odpovědí: 5 změna:

Mamka se chtěla přihlásit na e-mail, ale nebralo jí to heslo. Psalo se víc znaků, než zmáčkla. Otevřela jsem tedy text. dokument, abych zjistila, co jí to píše jinak. místo "n" jí to píše "hn", místo "h" jí to píše "hn" (stejně s "g" a "v" - píší "gv"). Když zmáčkne mezerník, tak se vloží aktuální datum a čas, když zmáčkne šipku vpravo, tak se napíše "ú".. a podobný blbosti. Nevíte, co s tím? Odpojily jsme, vytřepaly jsme. Nic v ní není.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kosak*
hodnocení

0x

Síla *smich* .

Pokud by to vkládalo jenom písemna vedle původní klávesy, bylo by to pravděpodobně tím že někdo vylil do keyboardu limču a zamlčel to, ale pokud to dělá takovejhle čurbes, tak to vypadaá že někdo buď:

A) Zkoušel program na přemapování kláves

B) Lezl tam kam neměl a stáhl červa kterej tohle umí

Řešení:

1) Vyzkoušet jinou klávesnici

2) Pokud by to nezabralo, tak to projet antivirem,projet scan na malware,spyware,adware + checkdisk, pro jistotu

3) Další možností je pokusit se o obnovu systému

4) Poslední možnost je sehnat na netu program na přemapování kláves, ale bude to běh na dlouhou trať a pokud nenajdete co to způsobilo, muže nastat recidiva a pojede se odznova

hodnocení

Zapla jsem scan, tak se uvidí. Taky to tipuju na červa, ale chodí tam jen mamka a ta na nic nekliká. Chodí jen na seznam a facebook (a tam nepoužívá žádné aplikace)... Včera to bylo OK a teď toto.. Limča to není. U počítače se nejí ani nepije ;)

kosak*

Mohla bejt na nějakým vlhkým místě. Zkoušela jsi tu jinou klávesnici?

Původně jsem si říkal červ, ale teď když o tom tak přemýšlím, je možný že selhal opravdu lidský faktor. :)

Nepokoušeli jste se to čistit den před tím než to začalo zlobit? Ono někdy stačí pár kapek vody na správný místo a je vystaráno.

Kadopádně tu jinou klávesnici ručitě ozkoušej jako první variantu, pak budem vědět víc. Klidně si skoč k sousedům, když je to na 5 minut, tak se snad uvolej. A kdyby nejhůř bylo, tak nová klávesnice stojí dneska pár kaček.

doplněno 14.08.11 16:34:

Jo, nemusí to bejt voda, taky mohla normálně spadnout, nebo do ní někdo praštil (třeba se máma naštvala když si jí někdo odebral z přátel *frajer*) . Ale klidně stačilo aby se o ní někdo opřel, ono opřít se do kláves celou váhou těla, něco se tam zkříží, zdeformuje, to je hned. Vem mámu do temný místnosti, namiř na ní lampičku a nenech ji dva vyspat, však vona nakonec promluví.

hodnocení

Tak to nakonec byl špatný kontakt. Ale ne v klávesách, ale byl povolený drátek ke kabelu. Už to funguje, dík :).

kosak*

Hm, to mě napadlo taky ale nedávalo mi to smysl. Nedokážu si představit, kterej drátek by tohle dokázal. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]