Nejste přihlášen/a.
A taky záleží na jaký nastavení hru hraješ, já na svém NTB také rozjel GTA Liberty City a COD Black Ops I, II, Pacific Asault apod, který by na mém PC ani chodit neměly, ale samozřejmě na nížší detajly a sem tam se to trošku seklo. BF3 jsem už bohužel nerozjel. Moje vize je min. 8GB RAM a min. 2GB grafika, ale o tom si můžu zatim nechat zdát.:D
otevřte si Task manažera, CTRL+SHIFT+ESC a najděte si v něm záložku s využitím paměti, obvykle je to ta třetí zleva.
Najdete tam celkovou velikost paměti (Total) a volné místo (Available). Vaše ramka má dohromady nějaké 2GB a to se mi zdá dost málo, na volné místě (Available) máte asi něco kolem 1,4 GB.
Já o této části techniky taky nic moc nevím, ale nechal jsem si poskládat domácí PC tak, aby bylo na hry. Dali mi do něj ramku 4GB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.