Nejste přihlášen/a.
dobrýden, prosím vás, koupil jsem si hru GTA San Andreas (originál cd) a nainstaloval do pc. Ale když chcu hru spustit, tak mi to pořád píše vložte CD! to cd v mechanice je, ale píše to i tak. prosím poraďte co dělám špatně? Instalace by měla být provedena dobře, aspoň si myslím... nemáte stím někdo nějaké povědizkušenosti? děkuju za od
Nemáte náhodou spuštěný nějaký emulační program? Třeba virtuální mechaniku? Daemon tools ap.? Jestli ano, doporučuji program ukončit a zkusit to znovu (myslím tu hru) spustit. Některé ochranné programy na originálkách reagují po zkopírování CD/DVD tím, že je nelze spustit, protože ten program pozná že je nějaká ta virtuální mechanika spuštěna. Zkoušel jsem třeba kdysi i doplněk YASU do Daemon tools , a stejně to nešlo emulovat. Prý by to šlo, kdyby mechanika nebyla vypalovačka...ale jen třeba DVD Rom . Ochranné programy jsou mnohdy divné... jinak mne zatím nic kloudného nenapadá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.