Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím potřebuji poradit koupila jsem si nový notebook ,ale nemohu se doma připojit ke své síti mám automatické hledání sítí sítě to najde všechny co jsou okolo i se k nim připojím ale ke své síti doma nevíte čím by to mohlo být?Kliknu na svou nalezenou síť zadám heslo a pak hledá a že se nemůže připojit,volala jsem správci sítě od kterého net mám ale ani on neví proč by to nešlo že tam žádné zvláštní nastavení neníaby to nešlo se připojit!
díky Lenka
Piše Vám to nějakou chybu? Takto zběžně by jsem se podíval na to jestli je na wifi nastaveno poskytování IP adres, tzv. DHCP pool. Podívejte se do svého PC, jakou máte adresu.
Start - run. Do okna napište CMD a objeví se Vám okno.
Do okna napište ipconfig /all a poslete nam sem, co Vám to vypsalo. Jestli budete mít IP adresu začínající 169 tak je chyba tam. Reši by jsem to manualním přidáním IP adresy do PC
Ukazuje mi to jen že se nejde připojit to je vše mám ještě 1 notebook a ten se připojí bez problémů ale když mi to správce sítě od kterého mám internet připojoval tak si s tím hrál také jakou dobu tak nevím co mi tam nastavil ,adresu mám DHCP a začíná 192,nejsem teď doma tak to nemohu vyzkoušet ale pak to vyzkouším.
díky
Zkontrolujte nastavení profilu podle fungujícího notebooku. Jestli máte 192, tak to vypadá v pořádku. Každý WIFI management obsahuje log, kde je napsáno proč se PC nepřipojil, tak ho sem okopírujte. Taklto hrozně vařím z vody. Na wifi také může být nastavený filtr MAC adres, takže to pustí jen PC, který je v tom seznamu, jiný ne. Ale to by nejspíš věděl a nastavil správce sítě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.