Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaslat video přes email

Od: ludmila1955* odpovědí: 8 změna:

nejde mi zaslat přes email video(vnoučka) a fotky jdou bez problémů ukáže se že se to ukládá a nic prosím moc o radu děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Také by šlo video nějakým komprimačním programem (RAR, ARJ apod.) rozdělit na přiměřeně malé kousky a ty mailem poslat. Ovšem jestli to jde jinak, zvolte raději ten jiný způsob.

greenbull*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jakou má velikost souboru to video? Jestli vice než 13MB tak ho stejně nepošlete.

chrest*
hodnocení

0x

Problém bude tam, kde píše greenbull. Běžte na stránku www.uloz.to klikněte na nahrát soubory-procházet-najděte video s vaším vnukem-znovu nahrát soubory-vydržte dokud se video nenahraje-zkopírujte první odkaz, který je pod "adresa uloženého souboru" a ten odkaz vložte do zprávy v e-mailu. Člověk na druhé straně mailu si to video z odkazu už stáhne.

ludmila1955*
hodnocení

bohužel jsem to zkoušela, stáhla jsem si soubor ale tím to haslo adresa uloženého souboru se neukázala a stále se to prý připojuje tak nevím jinak díky za radu

ludmila1955*
hodnocení

tak se mi to konečně povedlo alespoň 1soubor strašně dlouho to trvá všem moc díky

stribrnak*
hodnocení

0x

Ludmilo,klikněte na stránku uschovna.cz , tam soubor nahrajte a dotyčnému pošlete,myslím,že je to nejrychleší způsob

Také doporučuji úschovny. Kdo je až tak zodpovědný aby to tam po sobě na uloz.to mazal. Bude to tam zaneřáděné.

ludmila1955*
hodnocení

díky za radu taky jsem to zkusila na email mi přišlo nějaké nesmysli a nabídky tak už nevím holt to udělám přes flešku ale jinak moc díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]