Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi zvuky v pc!

Od: ixa odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, prosím Vás, potřebovala bych poradit... Nedávno jsem omylem*nevi*odinstalovala nějaký program SoundMAX, a od té doby mi nejdou žádné zvuky v počítači. A když kliknu na zvuky a zvuková zařízení, tak je tam napsáno"zvukové zařízení neexistuje". Žádné instalační cd nemám, takže nevím co s tím. Nemohli byste mi někdo prosím poradit? Nedá se to třeba nějak stáhnout z netu? Děkuju moc za všechny rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jakto že nemáš instalační cd? Musela jsi nějaké dostat k pc- soudmax je soft od zvukové karty takže prolez cd co máš k pc a naistaluj znova ovladače na zvukovou kartu.

Na netu stáhnout jde ale to zatim řešit nebudem- musela by jsi zjistit jaká je tam zvukovka ;)

ixa
hodnocení

fakt to doma na 100% nemám...

To mi tvrdí hodně lidí a než je stihnu umučit tak to najdou *smich*

no v tom případě nám řeknu co máš za pc- je zvuková karta přímo na základní desce nebo je ve slotu? Co je tam za základní desku víš? Pokud ne tak si stáhni třeba z www.stahuj.cz prohram everest home a proskenuj si pc- ukáže ti komplet informaci včetně zvukovky a základní deskya alespoň podobný odkaz na stažení ovladače (jen zhruba ;) ). Jinak se dál nehnem- žádná univerzální rada neni

ixa
hodnocení

no tak jsem si to stáhla, ale nerozumím těm věcem co tam jsou napsané... je tam třeba nazev zakladní desky: FUJITSU SIEMENS a nějaké číslo...já fakt nevím*bzum**ee*
Zkus doplnit číslo té desky, dále jaký máš operační systém. Jestli je to kupovaná sestava, bude mít někde na štítku napsané označení, to zkus taky pohledat. Je to notebook nebo stolní PC?
Maverick: mohlo by to být toto?!
drivers.softpedia.com/...
ixa
hodnocení

FUJITSU SIEMENS D1381, a operační systém? ... to nevím:(je to stolní PC

Když ti startuje pc tak je tam napsáno co? Windows xp nebo windows 2000 nebo windows 98?

Další možnost pravé tl na tento počítač a vpravo je to napsane

ixa
hodnocení

tak jsem to zkusila stáhnout, ale píše mi to: this update is not designed for your version of Windows.

Koukni sem: support.fujitsu-siemens.c/...

zadej tam to D1381 a tam jsou všechny ovladače. Příště nevyhazuj cd s ovladačema- musí k tomu být ;)

Může to být relativně hodně možností integrovaných zvukovek- buď ta AC nebo klidně nějaká CM8737 nebo jak jsou označovaný ty bazmeky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]