Nejste přihlášen/a.
Pokud se situace nezměnila ani po reinstalaci systému, půjde pravděpodovbně o HW závadu. Relativní "novost" komponent není zárukou bezchybnosti. Co takhle HW testy?
Taky jsem měl avast, přešel jsem na Microsoft Security Essentials, který je dodáván s OS, včera mi našel tři trojany. Ale až po úplném testu, ne po rychlém!
doplněno 03.01.13 14:29:Neříkám, že avast je špatný, akorát mě furt otravoval. Ten ty testy udělá taky, provést na obou discích a úplné.
ted me napadlo mam rozdeleny hdd na dve casti c:/ a d:/ a na disku d mam soubory uz hodne dlouho a jestli rikate ze ten avast stoji za p.. tak by mohlo byt zavirovan disk d ale ted nevim jestli viry nenapadaji jen soubory z windows asi ne ze
Viry napadají nejen soubory z win, ale soubory spustitelné i jiné. Zkuste kompletní test všech disků. Avastu osobně moc nedůvěřuji, ale na netu je na výběr z online testů různých antivirů, bez nutnosti instalace, zdarma...
Udělej testy.
HDD-HDtune
grafika-MSI Kombustor
CPUstab test
Memtest
Programů na testování jsou ke stažení mraky. U testů hlídej teploty-např. SpeedFan.
Antivirový úplný test-trvá dlouho.
ok skusim, ale stou teplotou by neml byt problem v pc skrini mam ventilator a ten to vse zene ven
Existence ventilátoru ve skříni není záruka toho, že se ti nějaká komponenta nemůže přehřívat. Pokud je špatné chlazení na grafické kartě například, tak její systémy omezí nebo úplně zastaví její činnost.
vse je porad stejne delal jsem ty hw testy a vse je v norme cpu se neprehriva a otacky a zatizeni vpoho a ty programy jsem instaloval cca 3 h tak fakt nevim uz
teplota je 29-32c a ten antivyr nemam zadny jak jsem preinstaloval win tak od te doby jsem na pc nebyl na netu vse stahuju na druhem pc
doplněno 03.01.13 19:13:celej hdd je zformatovan
Stáhni si MemTest86 a vypal na CD (pokud už nepoužíváš diskety), pak z něj nabootuj a nech ten test běžet, jestli najde nějaké chyby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.