Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tento notebook dobrý i na silnější hry?

Od: dumbo* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

objednal jsem si notebook:

grafická karta je dedikovaná

op.sys.:Microsoft Windows POJEDOU NA NĚM SILNĚJŠÍ HRY? :)

Packard Bell Easynote TM82-SB-130CZ 15,6" AMD TurionII X2 P520/2x2GB DDR3/500GB/ATI HD

5470M 512mb/DVDsm/W7HP64 nebo ATI HD 5650 1GB

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzek*
hodnocení

0x

To neporadim, pravdepodobne nektere pojedou. Spis bych po 10ti letech vernosti AMD presel k procesorum INTEL :) Co se tyce grafaren ATI, tak po celych tech 10let jsem mel nVidie, spokojenost maximalni, tak ted na poslednim notaku ATI, tak zase nestesti :-D Sice co me na nich stve jsou takove drobnosti ktere se daji pominout, ale prece. Nebudu dale rozebirat

bena*
hodnocení

0x

Notebook není tak výkonný jako stolní počítač a tak nečekejte, že tam budete hrát velmi náročné hry. Tento notebook sice špatný není, s produkty AMD mám dlouholetou spokojenost /hlavně s procesory/, ale velmi náročné hry na něm nepojedou. Méně nebo středně náročné ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]