Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odchází základní deska

Od: mirek* odpovědí: 4 změna:
Potřebuji poradit s následujícím problémem, během půl roku mi odešla na PC již třetí základní deska. Naštěstí ji mám stále v záruce, ale přesto bych rád znal příčinu. V Alfě mi ji vždy jen vymění ale příčina je nezajímá. Nemohlo by to být vadným zdrojem? Popřípadě něco jiného? Díky za každé info.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ten vadný zdroj se přímo nabízí. Může, ale nemusí to být ním. Chyba může být i na straně základní desky, mohou časem odcházet ondenzátory či něco jiného. Pokud ti odejte i tato, poohlédl bychse po jiné značce.

hodnocení

0x

Možná by neškodilo říct co to dělá když odejde ;)

Dále pokud se nepletu bys mohl už žádat prašule pokud je to tuším 3. závada úplně stejná? a nebo 4. jakákoliv *ua*

mirek*
hodnocení

Vrácení peněz je jedna z možností ale vzhledem k ostatnímu HW nic neřeší *nevi* . A stav jakým se projevuje - po zapnutí nejde v podstatě vůbec nic (Bios, signál do monitoru, apod.).

Řeší,já nevim co je to za desku, pokud je to nějaký šmejd tak co by ne ;)

Dále pokud sis to skládal tak to máš blbé, pokud ne tak bych jim to tam vzal celé ať to ozkouší- kvůli tomu zdroji například ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]