Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

QR kódy a 3D objekty

Od: jajajaja odpovědí: 5 změna:

Kdysi jsem viděla na dni otevřených dveří ve škole takovou zajímavou věc, jenže si nevspomínám jak se to jmenovalo. Ukazovali nám, že se vezme QR kód a položí se třeba na auto, pak se to auto vyfotí ze všech stran, fotky se hodí do nějakýho programu a vyleze z toho celý auto-ale jen elektronicky nevyjede z počítače :) pak se na kameru ukáže ten qr kód a ono to na obrazovce ukáže ten oběkt. Nevíte jak se to jmenuje? No a já bych si to ráda vyzkoušela, jestli mi na to bude stačit notas. Už umím s cmd.exe s total comanderem ale tohle mi ještě chybí. Předem děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artoolkit
hodnocení

0x

Možná myslíte Toto:

-

Tak tady máte 3 dilný Tutorial jak nato + ten program :

tady je podobný 2 dilný tut.

K tomu budete potřebovat WebKameru s kterou to budete snímat ,potom si musite vytisknou podobný obrázky-
artoolworks.com/... nebo si je namalovat s fixem.
Snad Vám to nějak pomůže. *klik*

jajajaja
hodnocení

To vypadá hezky, moc díky, ještě se na to musím pořádně podívat :) ted jsem našla že se to jmenuje Argumentovaná realita, nebo rozšířená realita. A našla jsem k tomu tohle

luke237
Neni to "argumentovana realita", ale " augmented reality :)
jajajaja
hodnocení

Rozšířená realita (RR) (někdy také augmentovaná nebo argumentovaná realita)-z wikipedie :)
luke237
Koukam, ze mas pravdu *sok* Sypu si popel na hlavu, ale presto stale nechapu, jak je to mozne to takto prekladat *ee* *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]