Nejste přihlášen/a.
Kdysi jsem viděla na dni otevřených dveří ve škole takovou zajímavou věc, jenže si nevspomínám jak se to jmenovalo. Ukazovali nám, že se vezme QR kód a položí se třeba na auto, pak se to auto vyfotí ze všech stran, fotky se hodí do nějakýho programu a vyleze z toho celý auto-ale jen elektronicky nevyjede z počítače pak se na kameru ukáže ten qr kód a ono to na obrazovce ukáže ten oběkt. Nevíte jak se to jmenuje? No a já bych si to ráda vyzkoušela, jestli mi na to bude stačit notas. Už umím s cmd.exe s total comanderem ale tohle mi ještě chybí. Předem děkuju
Možná myslíte Toto:
To vypadá hezky, moc díky, ještě se na to musím pořádně podívat ted jsem našla že se to jmenuje Argumentovaná realita, nebo rozšířená realita. A našla jsem k tomu tohle
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.