Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba ve windows 7

Od: petr0007* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den prosím poradte mám acer aspire one ne úplně ten mini ale ten s 10 palcovou obrazovkou a mám na něm windows 7 ..dnes jsem ho normálně vypl tak se s vypnutím nainstalovali náký aktualizace jak to bylo vždycky ve windows xp a poté se restartoval a z ničeho nic naskočila obrazovka pro instalaci windows...tak nevím co se stalo prosím o nákou radu

Děkuji moc :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

Ahoj ... Zkus ,tuším,držet při najíždění systému levý Alt a mačkat F10. Pokud naběhne nabídka, zvol "spustit poslední známou konfiguraci".

petr0007*
hodnocení

děkuji moc to pomohlo :))

roman1922
11.08.11 12:59

jokec
hodnocení

0x

Čau, nebyl to nahodou Repair, jeslti jo tak to restartuj znova a dej spustit běžnym spusobem.

petr0007*
hodnocení

Díky moc za radu jenže já tu nemám vůbec spustit běžným způsobem ...

Mám tu položku windows7 , pak instalace systému, a pak upgrate windows- a vše jsem zkusil a nic ...a bojím se že takhle přídu o data prosím poraď

jokec

ja vim asi blba otazka nemaš v mechanice bootovaci cd? :) Jinak myslim že by to šlo nastavit v biosu ale to si musiš počkat až tu někdo přide kdo to mu rozumi, hlavně bych moc nedoporučoval se v tom hrabat :)

petr0007*
hodnocení

nene nemám notebook mechaniku nemá :) tak snad někdo ještě něco napíše ..:((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]