Nejste přihlášen/a.
Existuje program na vyhledání názvu písničky podle nějakého krátkého útržku?
Kdysy jak ještě nebyly chytre telefony tak to některe uměly ale určitě i tet existuje. Ale na PC nwm no, skusim se podivat.
Ja googloval a nic, i když spousta lidí to zřejmě googluje taky podle toho našeptávače (song finder by sound, online song finer by sound).
četl jsem članek o tom že google spolupracuje s nahravacima studii a snaži se udělat že ti to podle melodie najde hudbu a ty jsi ji mužeš koupit ale nwm jestli už to je.
džordži, nwm bude to samé jako nevím... jenom se to při četování na mobilu dá rychleji napsat... "n"je na tlačítku druhé, to se ještě dá, "v"až třetí a "w"je první, je to tedy rychlejší, stejně "m"a samohlásky se někde vynechávají... proto vzniklo po vzoru třeba angličtiny plno zkratek i v češtině, koukni např. na
Dík za odpověď, ale už jsem si to projel devypatlátorem, takže jsem v obraze. Takže co to je vím, ale proč to někdo používá, to se asi nikdy a nikde nedozvím. Ale dotyční co to používají to neví nejspíš taky.
vysvetluje to hejkal hned nade mnou, coz jsem si prvne nevsiml zkratka se to dobre pise na mobilu (clovek usetri stisky klaves) a navic to pro teenagery vypada COOL a bozi a IN, tak to pisou i v pocitaci no
na obranu musim rici, ze ja sam (v okruhu pratel) pisu sms taky zkratkovite. Proc psat "protoze" , kdyz kazdy "pze" pochopi?
Já mám za 95% dobré zkušenosti s MIDOMI.COM nastavíte si v ovladačích zvuku jako vstup "Směšovač Stereo" (Na vstupu bude tedy to, co vám jako zvuk z počítače vychází), jen si musít pohrát s hlasitostí, aby to nebylo málo nebo naopak přebuzené. Potom kliknete na těch stránkách na "Click and Sing od Hum", popř povolíte vyskakovací okno Flash Playeru a ve Vašem přehrávači pustíte ten úryvek co máte
do PC nevim, ale pro mobily, konkretne symbian pouzivam naprosto super aplikaci ShazamID.
Program si nahraje 10s skladby, pripoji se na net a bezpecne hned odpovi, co je to za skladbu i z jakeho je to alba. Celkem jsem si s tim fakt vyhral a rozpoznal i skladbu co hrala v rusne hospode. Nechapu
jinak pred par lety jsem narazil na internetu na projekt, (musel bych opet pohledat) kdy stacilo do mikrofonu "zabroukat"melodii a taktez to odpovedelo o jakou skladbu se nejspise jedna... ale moc to nefungovalo. Ovčáci čtveráci asi nebyli v databázi
Koukam, ze je to app pro vsechny mobilni OS
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.