Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Down Drop Menu-problem

Od: jokec odpovědí: 5 změna:

Čau, mam problem s CSS, když mam tohle menu test12345.xf.cz tak na chormu to funguje ale třeba na opeře jeto rozházene, a zas když to udělam pro operu tak to zas na chromu nejde. Nevíte co mam stim udělat aby to fungovalo všude?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Chromej WebKit je něco jiného než Opery Présto. A zkoušel jste i jiné prohlížeče jako Internet Explorer s Tridentem nebo Firefox s Geckem?

Určitě, než dáte stránky do ostrého provozu, tak zkontrolujte jejich validitu pomocí validator.w3.org Je tam i odkaz na validátor pro CSS. V more options když vše zaškrtáte, tak uvidíte i náhled opraveného HTML, resp. CSS.

jokec
hodnocení

jj kamoši se nato divali v IE i firefox a blbloto pry ukazovali mi screen, jinak skusim ten validator dik :)

jokec
hodnocení

je to super opravilo to aji tu reklamu od webzdarma to jsem nečekal :D no ale mam tu ještě problem test12345.xf.cz/... je problem v tom že to v opeře v tlačitku "podmenu2"děla chybu ale v chormu nn, prosim poradišmi jak ji odstranit?

Jinak ještě bych se chtěl zeptat na co to je tenhle kod?

" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">"

jako co znamena

bena*

Ty reklamy od webzdarma nebo ic nejsou validní. A ty vyjměte z HTML kódu. Příště až budete kontrolovat stránku, tak ji nahrajte z disku přes File upload.

Jinak ten DOCTYPE... identifikuje stránku, v jaké verzi HTML/SVG je napsaná, aby to bylo jasné. Je to standard stejně jako napsat v jakém kódování je stránka psána, jeslti třeba v UTF-8 nebo jiném. A taky doporučuju vypsat všechna klíčová slova, popis, však tohle by jste měl znát.

V opačním případě nastudovat www.jakpsatweb.cz

jokec
hodnocení

Myslel jsem že stači jenom , jinak klidně mužeš tykat( ja jsem teš začal tykat nezdvořile, jeslti chceš tak budu vykat) jinak neviš co udělat stim menu aby to "podmenu2" neblblo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]