Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chrome

Od: palacky* odpovědí: 7 změna:

Pěkný den přeji všem...:))

mám problém na seznamu když se odhlásím tak v přihlašovacích údajích mam bráchovo email a heslo...Ale já to tam nechci protože se chci přihlásit na svůj druhý email...ale to musim mazat a psát to tam celý...
nevíte prosím jak to v google chrome smazat...?...
děkuji...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

shumway
hodnocení

0x

smaz kompletni historii prohlizece nebo ji vymaz v programu Ccleaner

jde o to ze bracha si uklada heslo i prihlasovaci jmeno tak proto to ukazuje

palacky*
hodnocení

jj to já vím ale nešlo mi to smazat...díky oběma...:))

jokec

myslim že by to mohlo byt tot najed v chromu do " chrome://settings/... "a tam si najdi bud to mužeš vypnout tim že odklikneš "Aktivujte automatické vyplňování a vyplňujte webové formuláře jedním kliknutím"nebo si daš "Spravovat"a tam si nastaviš jak to bude vyplnovat ten formulař jestli tohle mysliš, jestli ne tak nenadavej a omlouvam se :).

bena*
hodnocení

0x

V IE stačí umáznout písmenko v emailu a najet na našeptávač a stisknout Delete.

Jinak bych zkusil smazat cache prohlížeče, cookies a historii.

A potom si udělejte každý svůj uživatelský účet.

marvox*
hodnocení

0x

Mělo by stačit kliknout na ten klíč v pravém horním rohu (Přizpůsobení a ovládání Google Chrome), posléze na Možnosti a na záložku Osobní údaje. Zde jsou možnosti Hesla (Spravovat uložená hesla) a Automatické vyplňování (Spravovat nastavení automatického vyplňování).

Logicky by ale mělo jít také Nástroje a Vymazat údaje o prohlížení... Empiricky ověřené to ale nemám :)

bustech*
hodnocení

0x

jak píše marvox možnosti-osobní údaje-spravovat ulož.hesla-rozklikneš a roletkou najdeš ten seznam a křížkem na pravo ho odstraníš. ostatní hesla ti zůstanou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]