Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opera - sekání programu

Od: jarinht® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Poslední dobou mne dochází k tzv."sekání programu OPERA".Při surfování v různých částech programu tento najednou zamrzne a nejde z něj odejít.Musím "na tvrdo " restartovat celý system a poté znovu jít do Opery a tuto normálním způsobem ukončit.Již jsem přeinstaloval celou Operu,ale bezvýsledně.U IE se mne toto neděje.Tak nevím,kde je chyba.Prosím o radu.Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jakou používáte verzi Opery? Nedělá tenhle bordel nějaký doplněk?

hodnocení

Opera 11.50,sestavení 1074

bena*

Já bych teda Operu zkusil ještě jednou odinstalovat. Poté stáhnout CCleaner, projet registr a disk. Po dokončení tohoto kroku doporučím restartovat počítač a operu stáhnout z oficiálních stránek /www.opera.com/. Zkusil bych pak i nainstalovat nejnovější verzi Adobe Flash Playeru i Javy.

Při nejhorším jet buď starší verzi Opery nebo přejít na jiný prohlížeč, třeba právě Internet Explorer 9.

Flash player stáhnete zde → filehippo.com/...

Javu zde → filehippo.com/...

kosak*
hodnocení

0x

Všimněte se příště co právě provádíte, když se vám toto stane. Může to být java, může to být flash. Nějaká činnost, kterou v tom prohlížeči provádíte se pokouší zapnout prostředek k tomu potřebný a může se automaticky zapnout nakej proces, kterej vám to celé zasekne. Co CTRL+ALT+DEL, to funguje? Můžete se mrknout do správce úlo který proces je nejvíc zatížen?

hodnocení

Nejvíc zatížena je Opera.exe - 117 604 kB

hodnocení

0x

Trochu se ztracim v popisu problemu. Jestli dobre rozumim, tak se Vam kousne Opera, vy kvuli tomu restartujete pocitac, pak spustite znova operu, abyste ji mohl ukoncit? To mi nejak nesedi *sok*

Dale prosim o popis "surfovani v ruznych castech programu" ... myslite surfovani po ruznych strankach? Nebo se kousne jen pri nejake webove aplikaci?

Preinstalaci opery jste delal jakym zpusobem? Odinstalovat a nainstalovat? Provedl jste mezikrok cisteni napr CCleanerem?

hodnocení

0x

Jako yakub nějak úplně nechápu co přesně se ti děje a co ukončuješ po restartu. Smaž profil Opery a znovu ji spusť.

Jak řešit různé problémy s Operou si přečti tady

operacesky.net/...

suskma*
hodnocení

0x

Zkus použít Mozilla Firefox nebo Google Chrome ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]