Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám grafickou kartu GeForce ENGTS 250 1G,AMD Dual-Core 2.8,4G paměti a přesto se mi nové hry sekají..nevíte co s tím? Děkuji
Které hry? Taky mám gts250 512MB
Dají se nastavit podle tohoto ,ale asi bude problem s CPU krmim ji AMD phenom II X4 955 @3,7Ghz
a divíš se? gta4 je hodně náročná hra ve které si bez 4 jádrového procesoru ani neškrtneš a ta grafika je na to taky celkem málo...
GTAIV je jedna z nejhorších konverzí, která kdy byla vytvořena. Spíše bych se divil, kdyby vůbec někomu jela plynule Já mám GTX275, ale hry už nějak nehraji (posledních x let vychází téměř jen mainstreamové kraviny), ale dovolím si trvrdit, že v nejvyšším nastavení na mém rozlišení 1680x1050 by jela plynule málokterá nová hra...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.