Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost her vs PC

Od: sonyflash odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám grafickou kartu GeForce ENGTS 250 1G,AMD Dual-Core 2.8,4G paměti a přesto se mi nové hry sekají..nevíte co s tím? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Před spuštěním hry vypněte zbytečné programy, které běží /ICQ, Skype, apod./.

případně snižte detaily nebo vypněte stíny a další.

sinner
hodnocení

0x

Které hry? Taky mám gts250 512MB

Dají se nastavit podle tohoto ,ale asi bude problem s CPU krmim ji AMD phenom II X4 955 @3,7Ghz

geforce.com/...

sonyflash
hodnocení

Já mám 1G..třeba takové GTA IV mi dělá bordel..:-/

honza2600

a divíš se? gta4 je hodně náročná hra ve které si bez 4 jádrového procesoru ani neškrtneš a ta grafika je na to taky celkem málo...

tomasgulas

GTAIV je jedna z nejhorších konverzí, která kdy byla vytvořena. Spíše bych se divil, kdyby vůbec někomu jela plynule :) Já mám GTX275, ale hry už nějak nehraji (posledních x let vychází téměř jen mainstreamové kraviny), ale dovolím si trvrdit, že v nejvyšším nastavení na mém rozlišení 1680x1050 by jela plynule málokterá nová hra...

mirdik
hodnocení

0x

tak teda mate asi dost shit PC kdyz ja na pravda dost nataktovany GTX 260 216SP 700/1100/1400 spolecne s C2D E8400 3,3GHZ jedu bez stinu ve full hd skoro na max kolem 35FPS. staci i 2 jadro nebo spise staci Intel :))

jokec
hodnocení

0x

Jde i na 2 jadro ale nepujde na plne požadavky, jinak ta hra neni nic zazračneho oněco vick scriptu ale jinak na multiplayer je nej GTA:SA :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]