Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypálené dvd nelze spustit v pc

Od: slunicko* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

vypálila jsem si na dvd filmy ve formátu avi. V rekordéru mi filmy jdou pustit normálně, ale v počítači už se dvd nenačte. Prosím o radu, jak přehrát filmy i na pc. Vypalovala jsem v programu CD burner. Předem děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zřejmě přehrávači chybí kodeky. Navrhuju nainstalovat CCCP nebo K-Lite Mega Codec pack /zkontrolujte, zda-li již nějaké v počítači nejsou třeba v Ovládacím panelu Přidat nebo odebrat programy/.

Případně lze jako alternativní řešení nainstalovta jiný přehrávač, třeba KMPlayer nebo GOM Player.

slunicko*
hodnocení

Možná jsem se vyjádřila nepřesně, problém nebude v přehrávači. Nevidím totiž ani obsah toho dvd.

sinner
hodnocení

0x

Zdravím, než jste je vypálila tak v PC jste film spustila? Vyzkoušet jiný DVD , co použiváte za přehravač v PC. Ja mám VLC media play. naistalujete- žádné kodeky nepotřebuje. slunecnice.cz/...

To spíš vypadá na problem s mechanikou...

juldab*
hodnocení

0x

Tak od začátku v jakém recorderu jste to DVD vypálila ( nevím že by dvd recordery vypalovaly ve formatu avi). Za druhé jakou mechaniku máte v PC nebí to náhodou CD mechanika? Za třetí co to znamená nenačte nevidíte obsah toho dvd nebo nespustíte to AVI. A za čtvrté pomocí programu mediainfo nebo Gspot ( v překladu bod G) zjistěte jaký coder byl použit ke kodování.

slunicko*
hodnocení

DVD je vypáleno v pc (v cd burneru), ne v recorderu. Jiné dvd spustit v pc jdou, takže cd mechanika to určitě není. A za třetí, nevidím obsah toho dvd.

juldab*

Tim chcete říct že v té samé mechanice co jste to vypalovala to nemůžete načíst. Napadá mě jediný. Při vypalovaní jste DVD neuzavřela. Recorder to načte právě proto že umí sám vypalovat. Podívejte se na to v tom vypalovacím programu co uvidíte tam měla by tam být vidět 1 sesion. Jo eště poslední věc na DVD je minimální velikost, která se bez uzavření může vypálit cca přez jedno G. Nevypálila jste méně.

doplněno 10.08.11 11:50:

Bavíme se o CDburnerxp cdburnerxp.se/...? Jde DVD pčečíst nějakým záchraným programem na poškrábana DVD?

doplněno 10.08.11 11:53:

Nemáte náhodou tu vypalovačku zablokovanou nějakým programem?

slunicko*
hodnocení

Ano, přesně to tím chci říct. DVD jsem určitě uzavřela.

slunicko*
hodnocení

Ano, to je přesně ten program. Vypalovačku zablokovanou nemám, jiné dvd bez problému spustím. Jinak děkuji za radu, pomocí IsoBuster se mi podařilo vše přečíst. Ale i tak je to záhada... nikdy jsem s vypalováním neměla problém, až nyní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]