Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozený soubor PMB

Od: swatik789* odpovědí: 6 změna:

ahoj,dneska mi ten počítač furt píše Pando Media Booster:PMB.exe - Poškozený soubor a dole je spustte pomůcku Chkdsk. nevíte kde je to Chkdsk a jak to opravit,aby mi to furt nepsalo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Start -> spustit -> napsat "cmd" (enter) ...otevre se prikazovy radek (cerne okno) -> zde napiste onen prikaz "chkdsk /F" parametr /F je pro opravu souboru

bena*

Faktická: Raději bych napsal do Příkazového řádku /toho černého okénka/ chkdsk ×: /R, kde × je písmeno jednotky (C:, D., apod./), kde je program nainstalován.

juldab*

Jiná faktická dá se spustit s grafickou nástavbou tento počítač diskC vlastnosti nástroje

Poškozený soubor PMB

máš(máte) recht. "R" zahrnuje i "F" :)

swatik789*
hodnocení

jo už jsem to uděal,dík

kuba*
hodnocení

0x

Ahoj, děje se mi to samé, ale když udělám to co jste psali, tak mi to napíše že nemám dostačující opravnění, co s tím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]