Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se naučit v programu photofiltre7, nevíte někdo jak se změní v písmo? Mám ho v češtině ale nemohu přijít na to jak změním výplň písma, pořád tam mám hnědou barvu a nejde to nijak změnit
Neporadil by mi někdo prosím vás?
Na výstřižku Vám posílám postup.I když já mám Photofiltre 9
Před tím jsem měl i jiné verze a jsou shodné kromě dalších efektů nebo možností.Textové možnosti se neměnili.
Nezapomenout hlavně,pokud chcete měnit barvu,nejdříve označit napsaný text.Barva která byla použita posledně,zůstane pro příští úpravy.Takže změnit.
Aha díky ta že tak se tam mění ta výplň, když však chci dát třeba černou tak tam žádnou tu paletu na výběr nemám.
To si ji tam musím vložit tu černou paletu abych ji pak mohl vybrat nebo můžu nějak jinak i změnit barvu?
Když kliknu na tu paletu barevnou tak mám vždy text celobarevný, jak mám udělat ten text třeba černý?
Nejde mi to, poradíte ještě prosím?
Děkuju
V levém dolním rohu palety základních barev je vidět černá a v pravém bílá.Můžete si ale navolit jinou paletu a nejenom základní barvy.Vpravo nahoře pod paletou zákl.barev jsou dvě šipky.Jedna vpravo a druhá vlevo.Těmi si nastavte paletu,která by Vám vyhovovala.
Martine, jak to vypadá, už se Vám podařilo text upravit?
Dobrý den,
opravdu to nejde pokud kliknu na TEXT a poté si vyberu nějakou barvu třeba zelenou tak mi to udělá to že mi to nabarví horí okraj písma viz fotografie. Netuším jak přidat tu novou paletku barev?
Prostě mi to nejde Mějte se mnou prosím trpělivost a poraďte kde dělám chybu.
Jak se dívám na Váš screan,tak se pohybujete v nabídce efekty.Proto máte asi zapnutou výplň a obrys písma nebo vržený stín.Nechte si navolen jen text(ne efekty) a musí se Vám zobrazit text v nějaké základní barvě(zvolené) z palety barev.Teprve až budete chtít text(písmo) nějak upravit,přepněte do efekty.
Viz screan
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.