Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat nové ovladače a kam

Od: zed odpovědí: 8 změna:

dobry den nejsem moc zkusený. mam problem s ovladaci grafiky gf fx5200 a ldc 22" vse fungovalo bezproblemu na rozliseni 1440x990 do te doby nez jsem nainstaloval nove ovladace pro lcd a grafiku pak me to psalo ze asi rozliseni1920x1080 neni podporovano.

tak sem to dal na 1280x960 a slo to, tak sem vsechny ovladace odinstaloval ale pc jede hrozne pomalu bez ovladacu,ale ted nevim jak je znovu nainstalovat a kam... za rady budu moc vdecny

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

Ve vlasnostech vrátit změny ovladačů

zed
hodnocení

no tam me to prave neslo ja je vymazal uplne

juldab*

Co na kartě adapteru zobrazit všechny režimy někde tam je i nepodporované režimy.

zed
hodnocení

nic jen nezname jen v ovladacich je napsano vgaSave

kosak*
hodnocení

0x

Jsou programy jako Driver Genius nebo Slimdrivers , který samy automaticky vyhledaj všechny ovladdače v PC a nabádnou Vám hromadnou aktualizaci na nejnovější verze. Oba lze najít na uloz.to

bena*

Takovej brajgl bych do počítače rozhodně neinstaloval. Kolikrát to udělá víc škody, jak užitku.

kosak*

"kolikrát to udělá"? Takže si to někde vyčet z blogu? :)

Já mám oba ozkoušený a žádnej problém nenastal, ale i kdyby nastal, tak každá změna je vratná.

zed
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]