Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout video z vebu TV Beskyd

Od: download odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, našel jsem jednu reportáž o návštěvě Andrewa Feustela ve Valašském Meziříčí na webu TV Beskyd. A protože jsem tam byl taky, rád bych si tu reportáž stáhnul. Poradíte jak? Či jaký program -zdarma- použít (Mám aTube Catcher ale s tím lze stahovat jen z YouTube...) Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak jsem Vám to našel, odkaz na video je tady ;) dviproduction.cz/... jen musíte mít přehrávač který FLV umí přehrát, nebo si to překonvertujte do jiného formátu. Přehrávač např. VLC Media Player, Media Player Classic...

bena*

FLV Vám přehraje FLV Player nebo Windows Media Player, má-li doinstalované kodeky /K-Lite nebo CCCP/.

download
hodnocení

Děkuji, jsem vám moc a moc vděčný

hodnocení

0x

Napište odkaz na konkrétní video. Stáhnout video "Historické lokomotivy" se mi podařilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]