Nejste přihlášen/a.
ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, jak (pokud to jde) stáhnout obsah videa z archivu tv barrandov. jedná se mi o pořad "co bude dnes k večeři". priklad videa zde: barrandov.tv/...
v archivu sice jsou i starší záznamy, ale po čase zůstává jen recept a video odstraní. zkoušel jsem různé downloadery, které fungují na youtube.com, ale barrandov se mi stáhnout nepovedlo. děkuji za případnou pomoc.
otis
Můžete leda zkusit programy, které nahrávají dění na obrazovce.
Já jsem zkoušel všelijaké možnosti. Zkoušel jsem zobrazit zdrojový kód té stránky, kde je to video a ten odkaz jsem si pak zkopíroval a uložil do Poznámkového bloku. Tam jsem vytvořil jednoduchou stránku, kterou mám uloženou v počítači. Takhle mám všechny díly Odsouzených udělaný.
Video pak máte na celou obrazovku → barrandov.tv/...
doplněno 09.08.11 09:45:Obrázek jako důkaz...↓
Česká TV Nova a Prima bez problému ale Barrandov používá dynamický sec token kterej dostaneš v xml souboru při požadavku get. To co píše Bena je řešení ale pokud si vlevo dole u videa zvětšíš na celou obrazovku tak zmizí i prohlížeč. Zatím s tím laboruju ale nejdejde mě se ktomu xml souboru dostat. Tady popisujou jak to funguje en.wikipedia.org/... jinak tam píšou že ten token má 62 znaků ale mě vylez 64 tak nevím
doplněno 09.08.11 12:38:Pokud se pořad zrovna vysílá jze nahrávat ze stránky zapnitv kde ale všechno běží v mpeg2
juldab: To co píše Bena je řešení ale pokud si vlevo dole u videa zvětšíš na celou obrazovku tak zmizí i prohlížeč.
Já když na to v IE8 /i v IE9 na Vistách jsem to zkoušel/ kliknu, tak se nic neděje A když stisknu F11, tak jen zmizí nabídky a video též normálně hraje.
To máš za to že se memodlíš a nehorázně propaguješ IE8/IE9 v chrome to funguje normálně.
dukaz
doplněno 09.08.11 12:54:Jinak bavíme se samozřejmě v teoretický rovině jelikož by se mohlo jednat o překonáni technických prostředků a toto zakazuje autorský zákon
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.