Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pořídit záznam pořadu z tv barrandov

Od: otis odpovědí: 7 změna:

ahoj,

chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, jak (pokud to jde) stáhnout obsah videa z archivu tv barrandov. jedná se mi o pořad "co bude dnes k večeři". priklad videa zde: barrandov.tv/...

v archivu sice jsou i starší záznamy, ale po čase zůstává jen recept a video odstraní. zkoušel jsem různé downloadery, které fungují na youtube.com, ale barrandov se mi stáhnout nepovedlo. děkuji za případnou pomoc.

otis

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

Barrandov používá tzv dynamický security token a bez toho to nestáhneš

bena*
hodnocení

0x

Můžete leda zkusit programy, které nahrávají dění na obrazovce.

Já jsem zkoušel všelijaké možnosti. Zkoušel jsem zobrazit zdrojový kód té stránky, kde je to video a ten odkaz jsem si pak zkopíroval a uložil do Poznámkového bloku. Tam jsem vytvořil jednoduchou stránku, kterou mám uloženou v počítači. Takhle mám všechny díly Odsouzených udělaný.

Video pak máte na celou obrazovku → barrandov.tv/...

doplněno 09.08.11 09:45:

Obrázek jako důkaz...↓

Jak pořídit záznam pořadu z tv barrandov

hodnocení

0x

Já bych takhle občas potřeboval něco stáhnout ze stránek České Televize nebo Novy a Primy*plac*

juldab*

Česká TV Nova a Prima bez problému ale Barrandov používá dynamický sec token kterej dostaneš v xml souboru při požadavku get. To co píše Bena je řešení ale pokud si vlevo dole u videa zvětšíš na celou obrazovku tak zmizí i prohlížeč. Zatím s tím laboruju ale nejdejde mě se ktomu xml souboru dostat. Tady popisujou jak to funguje en.wikipedia.org/... jinak tam píšou že ten token má 62 znaků ale mě vylez 64 tak nevím

doplněno 09.08.11 12:38:

Pokud se pořad zrovna vysílá jze nahrávat ze stránky zapnitv kde ale všechno běží v mpeg2

bena*

juldab: To co píše Bena je řešení ale pokud si vlevo dole u videa zvětšíš na celou obrazovku tak zmizí i prohlížeč.

Já když na to v IE8 /i v IE9 na Vistách jsem to zkoušel/ kliknu, tak se nic neděje ;) A když stisknu F11, tak jen zmizí nabídky a video též normálně hraje.

juldab*

To máš za to že se memodlíš a nehorázně propaguješ IE8/IE9 v chrome to funguje normálně.*ua*

doplněno 09.08.11 12:51:

dukaz

doplněno 09.08.11 12:54:

Jinak bavíme se samozřejmě v teoretický rovině jelikož by se mohlo jednat o překonáni technických prostředků a toto zakazuje autorský zákon

Jak pořídit záznam pořadu z tv barrandov #2

Juldab, jestli ta odpověď byla pro mě tak sem jí absolutně nerozuměl.*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]