Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu týkající se zpracování fotoknihy od rossmannu. Stáhla jsem si software ,který rossmann nabízí ke zpracování knihy. Bohužel však když si chci práci uložit a pokračovat příště, nejde mi už složka s koncovkou cpr. otevřít .Jaký je program zapotřebí k otevření složky,abych mohla pokračovat v uložené práci? A neměl by být nainstalován už v softwaru,který jsem si stáhla?
Mám windows 7.
Předpokládám, že se jedná o program CEWE fotokniha. Jde o to, jestli jsi skutečně ten program stáhla a nainstalovala do PC. Pokud ano, tak by soubor měl jít tímto programem otevřít. Možná, že jsi v něm pracovala on-line a v PC ho nainstalovaný nemáš. Už jsem se setkal i s tím, že některé fotolaby program navážou na sebe a jde s ním pracovat pouze z jejich objednávky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.