Nejste přihlášen/a.
Čau lidi, nevadí vám někomu tyto věci? popř. nevíte jestli se s tím dá něco dělat?
1. v novém firefoxu 4,5 - otevřu firefox a najedu na seznam.cz, teď si otevřu novej panel a chci najet na seznam - zmáčknu s - a v starším F by se mi teď objevila pod tím nabídka a nahoře stránky na s - seznam.cz,sauto.cz... - klik sem na seznam a mam otevřen seznam na dvou panelech, ale v novém F se mi to přepne na panel první, když chci 2x nějakou stránku tak si prostě to tam musím naťukat celý (což strašně zdržuje)
no a muůj 2. problém, se kterým asi nic nepůjde udělat, ale dost mě se*e je automatické přehrávání videíí na youtube a dalších.. něco vyhledám otevřu si 7videíí na panely, chci je postupně zhlédnout a? oni hrajou všechny naráz! v tu chvíli bych ten počítač nejradši vyhodil z okna! Značně to OMEZUJE a ZPOMALUJE..!
Asi s tím nepůjdde nic dělat, s tím druhým určitě ne , jen mě zajímá zda to vůbec někomu vadí stejně jako mě?, protože lidem v mým okolí to přijde OK, ale není to OK
Já používám Operu a Google chrome a takové problémy, jako Vy nemám. Zkuste také tyto prohlížeče.
Tak přejít k jiným prohlížečům nepřipadá v úvahu kvůli takové prkotině, zvlášť když je firefox ve všem naprosto jasně převálcuje - hlavně v rychlosti, jednoduchosti, přizpůsobitelnosti atp.. A to automatické přerávání je ve všech prohlížečích, tak asi nekoukáte na videa..
Faktické poznámky: Firefox není nejrychlejší prohlížeč, nejrychlejší je podle nejnovějších testů Internet Explorer 9 /viz. SunSpider 0.9.1 Benchmark nebo Webové akvárium ( jdem.cz/... Sice to jsou laboratorní čísla, ale ukáží co a jak. Běžný člověk to samozřejmě ani nepostřehne, protože to jsou čísla v mikrosekundách.
A co se týká jendoduchosti, tak všechnymoderní prohlížeče jsou jednoduché na ovládaní, ale asi nejjednodušší je Chrome nebo IE9.
Firefox už dávno není králem prohlížečů
A nebuďte vulgární, my na poradně za nic nemůžeme...
Díky za info, ale mě jsou ňáký testy úplně ukradený.. mám v pc tyto 4 prohlížeče: firefox 5, chrome, opera, explorer a můžu říct že nejrychlejší je firefox, myslím tím i jak rychle se prohlížeč zapne, jak rychle reaguje atd... samotnou rychlost načítání stránek - při dnešních rychlostech internetu nemůžu odhadnout kterej je nejrychlejší... Třeba explorer se zapíná několikrát déle než firefox.. čím to? PC mám dost rychlej Každej má ten svůj , tím mým je bezkokurenčně firefox
2) Pokud ti jde o poštění videí přímo z youtube vyhledávače, tak to jde vyřešit tím že klikneš na ten náhled toho vide, v pravo dole se tí objeví takové "stříbrné plus" na to klikneš a to video se ti přidá do seznamu videí pro pozdější přehrávání. Nejspíš ale musíš být přihlášen, tedy i registrován.
a k 1) Pokud máš Firefox 5.0, tak v sekci možnosti>soukromí si v adresním řádku musíš povolit našptávání , pokud by to i tak nefungovalo, tak zaškrtni i Pamatovat historii, a ikdyby náhodou nefungovalo ani tohle (ale ono to fungovat bude ), tak si stačí seznam.cz (nebo jakoukoli jinou stránku budeš potřebovat) přidat jako záložku a pak už to půjde na 100%
dík za snahu, ale moc mi to nepomohlo, poněvadž našeptávání mám povolené a historii také.. s těmi záložky, dal jsem třeba ten seznam.cz do záložek a stejnak se mi objevuje ,,přepnout na panel místo aby se mi vytvořil duplikát
Ani ne
Pokud máte zapnuto našeptávání a historii, tak děláte něco špatně. Na první pozici se sice ukáže "přepnout na panel" pokud je již panel se stejnou adresou otevřen, ale pod touto možností máte zbytek "našeptávaných" stránek vč. té, na kterou se to chce prvotně přepnout.
No tak přesně tak přesně tak jak to říkáte to není
hele: i.imgur.com/...
Navíc by bylo když už, aby se ta stránka zobrazovala 1., ale ona se nezobrazuje vůbec
Dalo mi to práci a myslím že jsem to konečně pochopil. Ty říkáš (oprav mě pokud ne) že nemůžeš otevřít dvakrát stejnou stránku na dvou panelech vedle sebe?
Pokud je to tak tak stejně jak jsem psal kolegovi, to vyřeší tenhle doplněk > addons.mozilla.org/...
doplněno 08.08.11 16:59:Tam si pak dáš Nástroje>MixTabPlus a nastavíš všechno okolo duplikování panelů
tak nějak.., už jsem to nainstaloval a trošku to zrychlí práci, ale pokud mám ten např. seznam otevřen na jiném okně, tak mi ten mixtabplus moc nepomůže, viz tady: imgur.com/...
už to nemusíš řešit, stejnak to asi nepůjde vypnout.. díky za rady
Ani ne
Já se jen zeptám ... a zkoušel jste to?
Protože Tab Mix Plus již dlouho mám, používám, ale že by tam šlo toto nastavit, to fakt nevím ...
Také mě u nové verze FF toto vadilo, ale vzhledem k tomu, že našeptávač krom "přepnout do panelu" nabízí i správně adresu, kterou chci duplikovat, tak to už neřeším. Teď jsem se ale prohrabal tím nastavením a najít to nemůžu ...
Odpovědět může jak kosák tak i dva hodnotící uživatelé, kterým tato rada pomohla...
No, vím že jsem to tam někde viděl, ale teď propravdě, nemůžu to tam najít. Ale já tam těch doplňků mám opravdu moc, je možný že to byl jinej, i když přísahal bych...
Nicméňě když ti to funguje a jemu ne, tak bys mu mohl vyexportovat svoje nastavení, on by si tam jen přehrál svoje záložky a bylo by. Ale ještě nikdy jsem to nezkoušel .
No HURÁ, přesně takhle bych si to představoval.., škoda že nevím jak na to. Tentabmixplus dělá něco úplně jiného, že si holt kliknu na panel a dám duplikovat, což nejde když mám panel v jiném okně a ani o něm nevím třeba..?
Lidičky prosím.
Mě ta funkce automatického přehrávání videí taky štve. Nevíte někdo co s tím?
A nevíte někdo, jak zakázat ty naprosto debilní hlášky WinXP, ty bubliny vpravo dole, že nemám antivir, že mám nepoužívané ikony, apod. A jak zabránit Xpéčkům, aby mě při každým vložení Flashdisku nebo CD otravovaly hláškou co s tím chci udělat, nebo jestli chci zkontrolovat flashdisk?
Někde na internetu jsem vyčetl, že tomu ten člověk říkal "nasírací hlášky". Měl jsem z toho srandu, ale jen do okamžiku, než jsem byl nucen na WinXP také přejít. Už se tomu nesměju. Ty hlášky jsou opravdu opruzující, zvlášť když toho člověk potřebuje přenést víc z různých výměnných zdrojů. To je fakt na mrtvici.
Tak kdybyste někdo věděl...
Ani ne
Sice jsou to dotazy úplně jiného rázu a slušilo by jim nové téma, ale budiž
1) neříká se tomu nasírací hlášky, ale centrum zabezpečení a vypíná se jako každá jiná služba
Start -> Spustit -> "Services.msc" -> najít službu "Centrum zabezpečení" -> pravé tlačítko myši -> "Vlastnosti" -> typ spuštění : Zakázáno.
Vše potvrdit, restart a služba nenaběhne.
2) Co se týče vypnutí "Přehrát automaticky", tak microsoft sám má návod > ZDE<
Nebo se to může udělat přes registry
Start -> spustit -> regedit -> vyhledat větev HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciesExplorerNoDriveTypeAutorun a změnte výchozí hodnotu na 0xFF . Restart a hotovo.
Neskutečne!!
Ano, vadí, otevírám většinou kvůli tomu, abych zjistil adresu a mohl zadat do atube. Slovo "vadí" volím kvůli cenzuře a jen proto, že jsem slušně vychovaný člověk, přesto mne napadá mnoho nepublikovatelných výrazů, které by více odpovídaly mému názoru.
To bylo Ad2)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.