Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řízení motoru interface?

Od: sarka26 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená,kdýž se mi na pc ukázalo -řízení motoru interface nelze spustit..?Děkuji za radu..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Nějaká blbost... Co ti to ukázalo? Nějaký program nebo OS? Jaký máš OS?

doplněno 03.01.13 11:46:

Vypadá to na problém s ovladači. Napiš přesný model počítače a operační systém.

doplněno 03.01.13 11:48:

Tipuji to na něco z řady IdeaCentre, ale křišťálovou kouli nemám*nevi*

sarka26
hodnocení

Neotevírá se mi vypalovacka a ve správce zařízení - systémová zarízení mám žlutý trojúhelník s vykřičníkem a u toho bylo napsáno: Intel(R)Management Engine Interface-zařízení nelze spustit..

hodnocení

0x

Není to počítač z nějakého CNC stroje?

sarka26
hodnocení

Je to Pc Lenovo a je to ten jak má zabudovaný ten procesor v monitoru

gue
hodnocení

0x

A to jsi "Management Engine Interface" přeložila jako "řízení motoru interface" sama, a nebo to byl překlad někoho z lokalizační firmy? :)
Můj skener Canon MP250 má tlačítko "Finish" přeložen jako "Finština" namísto "Dokončit". Vždy když to vidím, tak si říkám, co všechno si necháme líbit. Já se trápím s každým pixelem a fontem v prezentaci, jen aby se to líbilo šěfovi a firma Canon neobětuje ani 100 dolarů za to aby se nějaký čech podíval jak mají lokalizovaný výrobek, který si u nás koupilo jistě několik tisíc uživatelů.
jinak MEI - Management Engine Interface, je rozhranní, které realizuje komunikaci mezi OS a firmwarem notebooku. Doporučuji ntb přeinstalovat a nebo hledat na netu, ale hledej Anglický termín, ten překlad je zcela mimo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]