Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetové rádio-lze pořídit záznam?

Od: umo odpovědí: 13 změna:

Internetové rádio-lze pořídit záznam? Můžu si nahrát neboli uložit do PC vysílání z internetového rádia on-linea jak to provést?A jak je to z kvalitou takového záznamu a velikostí,formátem tak vzniklého souboru? Jaký bude nutný přehrávač k přehrání souboru? Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

2x
Použij program streamer radio screamer-radio.com/... a zmačkni čudlík nahrávat. Umí nahrávat ve formatu vysílání i třeba převíst do MP3doplněno 08.08.11 00:46:iconv.dll mám v počitači ai desetkrát co máš za systemdoplněno 08.08.11 00:47: stahni portable verzi
umo
hodnocení

ok díky jdu to zkusit:)

umo
hodnocení

Ahoj prosím tě zkusil jsem si ten program nainstalovat stáhl jsem exe soubor ale když ho chci spustit píše mi to systémovou chybu: že v počítači chybí iconv.dll. prý to mám vyřešit předinstalací programu . Vůbec tomu neroyumím co se stalo?

umo
hodnocení

Jsem debil unzipoval jsem jen exe soubor ten icon.dll. tam byl taky:(ale unzipnul jsem to už celé a maká to díky moc. Napiš něco ve struktuře odpovědi pod mé dopln. otázky at ti můžu kliknout pro další ohodnocení z té první to už podruhé nejde ok díky měj se

juldab*

Spíš máš jinej problém dostat tam svý radia je jich tam sposta ale některý ne.Musíš to vyčíst ze zdrojovýho kodu stránky.

doplněno 08.08.11 01:42:

To dodání streamu kterej tam není je trochu složitější a taky změna některý radia mají rozdílný kontejnery a ruzný datový toky a tady jsou předvoleny pouze ty základní. Musíš to vypreparovat z webový stránky a dát do oblíbených a pak už dvěta tuknutima nahráváš.

umo
hodnocení

Jo přehrávač funguje to rádio co chci tam je ale jen některé jeho žánry chtěl jsem tam vložit ten muj žánr ale nezačne to přehrávat hlásí to neznámý tok. Zkusím ještě ten Audiogrraber jak radí další i tak díky už to chápu.

umo
hodnocení

Hm no já zkusil dát do těch oblíbených jen odkaz a to nezabralo, to jsem byl trochu najivní. Jde specialně o rádio Digital Imported a jeho novinku žánr Latino House. DI tam je v předvolbách asi 10x ale ten můj žánr zrovna ne. Něco preparovat z web page to je na mě už trochu moc. Ale zeptám se ještě na něco potřebuji abych dosáhl co nejkvalitnějšího záznamu tak jsem v nastavení toho přehrávače změnil encode bit rate na maximum tj 320 doporučeno je od nich 128.Udělal jsem dobře? A jak se to projeví na té kvalitě a následně velikosti uložené nahrávky? Jaké jsou možnosti pro maximální kvalitu záznamu?Díky

juldab*

myslíš tohle mě to háže nedostupnou stránku

doplněno 08.08.11 02:13:

tohle di.fm/...

doplněno 08.08.11 02:14:

asi maj v Micronesii maňánu

doplněno 08.08.11 02:22:

Už to jde vypreparoval jsemAAC tohle je ono dej to do otevřít URL u12.di.fm:80/...

doplněno 08.08.11 02:26:

a tohle je to tvoje zase otevřít url u12.di.fm:80/...

umo
hodnocení

? nezapoměl si mi tam dát ten odkaz? Já mám na mysli tohle di.fm/... Aha tak zrovn jsem ti to chtěl zkopírovat a zjistil jsem taky že mi to nenajde maj tam asi nějaký problém

umo
hodnocení

jj vypadá to tak,ale víš co je zajímavý celou dobu co si tu spolu píšem já z toho rádia nahrávám tím programem co si mi doporučil jen to je ze sekce Djset. Ted to zkusím zastavit a přehrát jestli to teda funguje

umo
hodnocení

Hele super už to funguje,víš co je největší pr...l,že já to poprvé udělal aniž bych to tušil vlastně správně. Vložil jsem do otevřít URL ten odkaz uplně stejný jako si mi ho posla ty ale asi jim to zrovna v tu dobu spadlo a tak to nefungovalo. Ted to mám v oblíbených 2x ten muj pokus a i ten tvuj zaslaný a oba fungují :)) Hele díky moc dám tam ještě ten oldschool house ...a myslím že by jsme měli jít spát *smich* čau

umo
hodnocení

Ne tak ne moc jsem si fandil funguje jen ten tvuj vypreparovaný odkaz,tím spíš moc děkuji a dobrou noc

ency*
hodnocení

2x

Audiograbber to uumí taky, je tam in.line nahrávání. Tak pak stačí jen nadefinovat zdroj a rovnou to lze převádět na mp3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]