Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe Acrobat vs. Adobe Reader?

Od: charlando® odpovědí: 2 změna:

Jaký je rozdíl mezi Adobe Acrobat 5.0 a Adobe Reader X (10.1.0)-czech?Mám naistalované oba a mám pocit, že se asi spolu " perou".Také mi v poslední době Adobe Acrobat vytěžuje procesor na 100% i bez toho abych ho používal - proto bych ho rád odinstaloval, ale nevím, jestli by to neprovedlo nějakou " nedobrotu" .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

2x

Adobe Acrobat je program pro vytváření PDF souborů a jejich editaci a podobně. Reader je jak z názvu vyplívá jen pro čtení a tisk těchto dokumentů. Takže jestli adobe acrobat nepoužíváte na vytváření PDF tak klidně smazat. Bude Vám stačit Adobe Reader.

bena*
hodnocení

0x

Toho starýho Adobe Acrobata 5.0 dejte pryč. V Adobe Acrobatu 5.0, pokud není koupen, můžete jen číst. Pokud je Acrobat koupen, tak můžete i vytvářet, upravovat a kdesi cosi.

Adobe Reader je na čtení PDFek. Pokud máte starší počítač, tak spíš doporučím Foxit Reader. Sám ho používám i na výkonější mašině. Není tak náročný a nezabírá tolik místa a systémových prostředků jako Adobe Reader. A řekl bych, že je i bezpečnější...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]